Grecii promit: Lotul 2 din autostrada Sebeş – Turda va fi finalizat până în vară VIDEO

0

Grecii de la Aktor, care trebuie să termine lotul 2 din autostrada Sebeş – Turda, promit că vor lucra fără oprire şi că această porţiune va fi finalizată până în vară.

Compania a transmis, marţi, un comunicat de presă în care precizează că reprezentanţii săi au avut, recent, o videoconferinţă cu ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă.

Informaţia a fost transmisă după ce săptămâna trecută ritmul de lucru a fost înjumătăţit – utilaje şi oameni – iar stocul de motorină era epuizat, conform celor de la Asociaţia Pro Infrastructură.

Care au fost problemele semnalate până acum

Cătălin Drulă a discutat luni cu Christos Panagiotopoulos, preşedintele executiv al Aktor, iar constructorii s-au angajat să respecte toate termenele de execuţie.

Sursa: Ziarul Unirea

„Aktor şi-a luat angajamentul că tronsonul din autostrada Sebeş – Turda va fi livrat până la vară, în timp ce construcţia lotului 3 din Centura Bucureştiului ar trebui să înceapă până la sfârşitul lunii mai 2021”, conform comunicatului de presă al companiei.

Grecii spun că se lucrează la staţia Ilteu şi la tunelele pentru proiectul Gurasada. dar şi în Braşov, la calea ferată Braşov – Sighişoara, respectiv la lotul 2, unde este nevoie de patru freze pentru tunele.

Panagiotopoulos a promis că va superviza personal progresul proiectelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here