167 de cabinete noi pentru administrarea vaccinului Pfizer/BioNTech. Unde vor funcţiona

0
Vaccines Ð symbolic studio/sill life compositions

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a anunţat că de sâmbătă vor funcţiona 167 de cabinete noi pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech.

Acesta vor fi distribuite în 13 judeţe din ţară şi în Bucureşti. Persoanele programate se vor vaccina de marţi, 23 martie.

Distribuţia acestora este următoarea:

Bucureşti – 54 cabinete;

Arad – 9 cabinete;

Bihor – 3 cabinete;

Bistriţa-Năsăud – 3 cabinete;

Braşov – 8 cabinete;

Cluj – 13 cabinete;

Constanţa – 20 cabinete;

Dâmboviţa – 4 cabinete;

Harghita – 1 cabinet;

Hunedoara – 3 cabinete;

Satu-Mare – 1 cabinet;

Sibiu – 12 cabinete;

Timiş – 30 de cabinete;

Vâlcea – 6 cabinete.

Toţi cei care doresc să se vaccineze se pot programa începând de sâmbătă, prin intermediul listelor de aşteptare alocate acestor cabinete. Programarea se poate realiza atât online în platformă, cât şi telefonic în call center, la numărul 021.414.44.25. Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de aşteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma şi să se programeze în termen de 24 de ore.

Locurile libere vor fi disponibile doar pentru persoanele înscrise în lista de aşteptare, cu menţinerea prioritizării. Astfel, vor fi notificate pe 75% din locuri persoane din cadrul populaţiei la risc şi pe 25%, lucrători din domenii esenţiale. În cabinetele în care rămân locuri libere vor fi notificate persoanele din etapa a III-a înscrise pe listele de aşteptare.

Programarea trebuie confirmată.

Persoanele care aleg programarea individuală în platforma electronică trebuie să acceseze aplicaţia după primirea notificării pentru alegerea zilei şi a intervalului orar. Cele care optează pentru programarea prin call center, la numărul 021.414.44.25, vor fi planificate la vaccinare în ziua şi în intervalul orar disponibile pentru administrarea vaccinului, fără a fi necesară confirmarea programării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here