Licitaţie – 5,5 kg de bijuterii din aur şi argint de la o casă de amanet executată silit

0

Artmark scoate la licitaţie 5,5 kg de bijuterii din aur şi argint care provin de la o casă de licitaţii executată silit.

Este vorba de un lot de 1.672 de bijuterii, cu un preţ de pornire de doar 8.500 de euro, care conţine inele, cercei, coliere, brăţări, lanţuri, pandantive sau diamante naturale, preţul de pornire situându-se, aşadar, la aproximativ 30% din valoarea metalului şi pietrelor, fără a lua în calcul manopera, precizează reprezentanţii Casei Artmark.

Lotul, care este o premieră în România, este adăugat recent Licitaţiei Patrimoniului unei familii de colecţionari, programate pentru joi, 28 ianuarie, ora 18.30, online, pe Platforma Artmark LIVE.

Pentru stabilirea valorii de circulaţie a bunurilor ce au parvenit în urma executării silite a unei case de amanet, lotul de bijuterii a fost expertizat şi evaluat conform legii de Direcţia de Metale Preţioase din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. Raportul de expertiză tehnică este public şi disponibil online, pe artmark.ro, şi va însoţi lotul de 1.672 de bijuterii din aur şi argint după adjudecare.

Bijuteriile pot fi văzute la Palatul Cesianu-Racoviţă, de luni până duminică, în intervalul orar 10.00-20.00.

Totodată, bijuteriile pot fi probate în prezenţa unui reprezentant al Casei de Licitaţii A10 by Artmark, iar ulterior ofertate online pe artmark.ro, prin intermediul unui cont activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here