Departamentul de Comerţ Exterior are o pagină de internet cu informaţii învechite, care nu ajută în niciun fel investitorii

0

Noul ministru al Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui, a semnalat faptul că site-ul Departamentului de Comerţ Exterior al României e plin de „texte de umplutură”, informaţiile afişate fiind vechi de câţiva ani.

Claudiu Năsui a cerut Corpului de control din minister să investigheze cum a fost făcut acest site şi cum a fost finanţat.

„Uitaţi-vă cum arăta site-ul de comerţ exterior al României! Pagini întregi pe care sunt scrise texte de umplutură, menite să existe doar în timpul construcţiei site-ului. Am dat click de curiozitate pe ‘Modalităţi de susţinere a exportului’. Ultima ofertă de export este din 8 octombrie 2012, în contextul în care site-ul trebuia, în teorie, să arate oportunităţi de export. I-am rugat să închidă site-ul, mi s-a spus că nu se poate pentru că e făcut într-un proiect cu bani elveţieni şi nu pot să-l închidă. (…) Efectiv şi-au bătut joc. Dacă aţi fi investitor şi aţi vrea să investiţi într-o ţară în care arată aşa site-ul, aţi mai investi?”, a scris Năsui pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here