FOTO O altă lucrare finalizată de către Compania Municipală Consolidări/ Firea: Încă o fațadă strălucește

0

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat finalizarea lucrărilor în cazul unei clădiri de pe Bulevardul Regina Elisabeta. Edilul susține că lucrările au fost terminate de către angajații Administrației și Companiei Consolidări într-o lună.

„Inca un santier inchis! Inca o lucrare finalizata! Am finalizat repararea si infrumusetarea cladirii din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 30. Inca o fațadă care strălucește! În doar o lună, colegii mei de la Administrația si Compania Consolidări au reușit să finalizeze lucrările. Pereții murdari, scorojiți, cu pete de rugină sau plini de reclame sunt istorie. Clădirea, veche de 120 de ani, nu mai este acum o pată cenusie în centrul Capitalei”, anunță edilul.

De asemenea, în prezent sunt deschise șantiere pentru alte patru locații din Capitală:

*Calea Victoriei nr. 101,
*Calea Victoriei nr. 100,
*Calea Victoriei nr. 126,
* Calea Victoriei nr. 22-24.

Noi lucrări pe Calea Victoriei

„Ne pregătim să punem schelă și pe blocul din Calea Victoriei nr. 1-5, la intersecția cu Splaiul Independenței. În mai puțin de un an, au fost refăcute fațadele a zece imobile, unele dintre ele monument-istoric. In doar doi ani de la infiintare, compania si administratia pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic au consolidat 12 cladiri cu bulina, 20 de fatade si au pus in siguranta 200 de imobile.

Spre deosebire de anii anteriori, cand nu a existat o astfel de preocupare. In 25 de ani, au fost consolidate doar 20 de cladiri. Nici macar unul pe an! Mai multe detalii despre programul de reducere a riscului seismic din Capitală puteți găsi pe site-ul https//:consolidaripmb.ro sau la call-center 021.9529. Alege să trăiești într-un București Trainic!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here