Soluția pentru un job mai bine plătit în asigurări! Examenul de admitere, exclusiv online

0

În perioada 20-22 iulie, începe sesiunea de Admitere 2020 pentru singurul program de Masterat din România de Tehnici Actuariale (TACT), cu specializare în asigurări, consultanță financiară sau pensii private. Acesta este și singurul program de masterat din România cu acreditare Institute and Faculty of Actuaries, Marea Britanie.

Utilitatea programului a fost demonstrată prin realizarea celor XIV serii – peste 95% dintre participanţi au fost angajaţi încă din timpul studiilor de master, înainte de a deveni absolvenţi. Programul este destinat persoanelor care lucrează în departamentele de actuariat, management de risc, underwriting, dezvoltare produse, investiţii (portofolii, analiză financiară), putând identifica poziţii în oricare dintre entităţile prezente pe pieţele financiare.

„Calculul actuarial aferent unei subscrieri reprezintă esența asigurării. Actuarii sunt larg recunoscuți și apreciați. Institutul de Studii Financiare este alături de studenții care îşi doresc să acceadă la o meserie unică. Aptitudinile și competențele obținute la finalizarea masterului asigură  o carieră de succes”, a declarat Călin Rangu, președintele ISF.

„Ne bucurăm să avem în portofoliul educațional al ASE București un alt program de studii de master care a obținut o recunoaștere internațională pentru un domeniu tehnic cu impact în piețele financiare. Prin obținerea recunoașterii din partea Institutului de Actuariat din Marea Britanie, programul de master de Tehnici Actuariale sprijină demersul de excelență al ASE Bucureşti în oferirea de certificări cerute și recunoscute de mediul de afaceri”, a declarat prof.univ.dr. Nicolae Istudor, Rector ASE.

Programul se desfășoară modular, între orele 18:00 și 21:00, și beneficiază și de prezența celor mai buni experți din piața de asigurări, investiții, management de risc. Evaluarea ţine cont de principii internaţionale şi are loc în prezenţa unor evaluatori independenţi.

Admitere 2020

În premieră, admiterea la acest program se face integral online, pe pagina https://admitere.ase.ro/masterat2020/index.asp. Înscrierea se face în ordinea punctajelor obținute la interviul de specialitate desfăşurat online – o probă orală bazată pe o tematică specifică.

Pentru mai multe detalii legate de program: www.tact.ase.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here