Gabriela Firea, la bilanț: “Am repornit toate proiectele blocate din Capitală și le-am finalizat sau sunt aproape de finalizare”

0

Gabriela Firea a postat pe pagina de Facebook un bilanț al celor 4 ani care au trecut de la depunerea jurământului. Edilul a început cu prezentarea machetei spitalului metropolitan, promis în campania trecută, dar care nu a fost construit.

”Este un spital ultra-modern cu 1.000 de paturi, cu cele mai importante secții pentru sănătatea tuturor românilor. Garanția că acest spital va fi finalizat sunt eu și echipa mea pentru că am repornit toate proiectele blocate din Capitală și le-am finalizat sau sunt aproape de finalizare”, a declarat Gabriela Firea.

Edilul a mai susținut că prin înființarea companiilor municipale a smuls din „ghearele firmelor căpușă ale PNL-PDL” primăria.

”Cea mai mare realizare este că am redat Primăria Capitalei bucureștenilor, am smuls-o încă din primul an de mandat din ghearele celor 4-5 firme căpușă PNL-PDL care au subjugat bugetul Capitalei timp de 20 de ani, firme abonate la contractele cu Primăria Capitalei, care prestau servicii scumpe, chiar și de 10 ori mai scumpe, și de proastă calitate. Prin înființarea companiilor municipale am făcut economii mari la buget și asigurăm proiecte de calitate pentru toți cetățenii.

Compania Municipală de Consolidări a realizat doar în doi ani cât cei dinaintea noastră în 20 de ani și anume 200 de clădiri pericol public sunt puse în siguranță, iar 20 sunt deja consolidate. Compania Străzi Poduri Pasaje realizează lucrarea de infrastructură de la Prelungirea Ghencea și a reparat în timp record podurile Grant și Străulești. Trustul de Clădiri Metropolitane lucrează intens la pasajul Doamna Ghica, pe care îl finalizăm în această toamnă, și la un cartier de locuințe sociale. Compania de Iluminat a scos orașul din beznă montând stâlpi în cartierele în care doar soarele aducea lumină. Primăria a devenit o instituție în care investitorii sunt primiți cu respect, nu le mai cere nimeni comisioane sau favoruri, ca pe timpul majorității PDL-PNL”, a declarat Firea.

Gabriela Firea, proiecte și promisiuni

În ceea ce privește ajutoarele acordate de municipalitate, catalogate de mulți drept pomeni electorale, Gabirela Firea spune că sunt necesare și că vor continua. De asemenea, edilul a ținut să arate eforturile pe care susține că le-a făcut în timpul pandemiei.

”Nu mi-am pus viața la adăpost, nu m-am ascuns sub pat, am fost în spitale pentru a le dota, m-am întâlnit cu eroii în halate albe pentru a-i încuraja și proteja. M-am dus personal să duc mâncare și medicamente vârstnicilor și persoanelor fără adăpost. Nu pot fi de acord că pensiile și alocațiile sunt pomeni electorale cum spune actualul Guvern”, a mai spus Firea.

În ceea ce privește orașul Voluntari, condus de soțul ei, Florențin Pandele, Firea spune că ceea ce s-a întâmplat acolo în ultimii 20 de ani este o “mândrie națională”.

”Se aruncă cu noroi în mine că sunt soția primarului din Voluntari. Ce s-a făcut în ultimii 20 de ani în Voluntari este o mândrie națională. O comună din care nimeni nu mai ieșea din casă atunci când ploua, a devenit un oraș modern, european, cu școli căutate de majoritatea elevilor din județul Ilfov, cu un spital ridicat când guvernarea PNL-PDL închidea spitale, cu transport public și toate facilitățile urbane. Soțul meu este un exemplu de bun gospodar și nu îmi este rușine cu el. Eu mă întreb cum mă mai suportă”, a mai declarat Firea.

“Am vrut sa ma implic sută la sută. Nu m-am menajat. Am mai și greșit, ca orice om. Nu a fost din rea-credință. Și nu renunț, am făcut multe, mai am multe de continuat și început”, a mai scris Gabriela Firea. 

Mărcile preferate de români – un demers în vremuri de criză cu ochii spre economia viitorului

Pandemia spitalelor. Cum interesele financiare distrug sănătatea cetățenilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here