Suceava a devenit oficial “Lombardia României”: S-a anunțat carantina totală

0

Municipiul Suceava, împreună cu zona limitrofă formată din 8 comune, a intrat în carantină totală. Aceasta este prevederea Ordonanței Militare nr. 6, prezentată de ministrul de Interne, Marcel Vela.

Decizia vine ca urmare a raportării astăzi a încă 13 decese, din perioada 22-29 martie, care sunt confirmate a fi provocate de Covid-19. De altfel, în Suceava sunt și cele mai multe persoane infectate cu coronavirus, 593, adică mai bine de un sfert din totalul cazurilor raportate în toată țara.  

În plină pandemie, concedieri și demisii în lanț din sistemul medical. Cine sunt vinovații

Anunțul care ar fi explicat decizia

„În perioada 22 – 29 martie, la Suceava au fost înregistrare 22 de decese, din care 9 au fost raportate şi au fost comunicate public. Spitalul din Suceava a fost închis în data de 25 martie timp de 48 de ore, iar decesele au fost în rândul pacienţilor acestui spital. La acest moment nu avem informaţii detaliate referitoare la momentul în care au fost prelevate probele pentru persoanele decedate, respectiv dacă acestea au fost prelevate înainte sau după deces. La acest moment este în desfăşurare refacerea anchetelor epidemiologice de către noua conducere a DSP Suceava”, a informat Grupul de Comunicare Strategică, conform Agerpres.ro.

Florin Cîțu: La creditele ipotecare nu se va mai plăti dobandă la dobândă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here