Disperarea liberalului care se vrea primar. Aruncă milioane de euro pe campanie- deși nu a fost nominalizat de PNL. Afaceri controversate și avere colosală făcută cu statul

0

În timp ce PNL a anunțat că a amânat numirea candidaților la primăriile de sector bucureștene, pentru a negocia cu toate partidele de dreapta, viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei a aruncat deja milioane de euro pe campanie electorală. Astfel, viceprimarul Dan Cristian Popescu a plătit și amplasat zeci de panouri cu mesajul: „De ce Popescu”, a cumpărat veste și pompează bani în presa, deși nu a fost nominalizat că și candidat la Primăria Sectorului 2 a capitalei. Interesant este daca Dan Cristian Popescu plateste taxa pe domeniul public, pentru ca a montat panouri.

Potrivit surselor Piața Presei, Popescu ar fi ridicat tonul în ultima ședința de la PNL, cerând să fie numit candidatUL PNL la Sectorul 2 al Capitalei. Numai că, Ludovic Orban e refuzat, pe motiv că Popescu ar avea probleme cu averea și modul prin care a dovandit această averea colosală pe care o deține. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here