Alertă de Coronavirus în Parlamentului României. O comisie și-a suspendat activitatea

0

Angajații Comisiei pentru Învățământ din Senat au fost trimiși acasă, după ce soțul unei angajate de la comisie a avut contact cu o persoană depistată pozitiv pentru coronavirus. Comisia și-a suspendat activitatea din această săptămână, informează Digi24.

Membrii comisie pentru învățământ din Senat au primit luni dimineață un mesaj prin care au fost înștiințați că ședințele comsiei vor fi suspendate și angajații vor fi trimiși acasă.

„Vineri a fost depistată pozitiv la Coronavirus o angajată de la OSIM, unde lucrează soțul unei doamne angajate la Comisia pentru Învățământ din Senat. Preventiv, toți angajații Comisiei au fost trimiși acasă până la noi directive. In acest context, există posibilitatea să nu putem ține ședința de săptămâna aceasta. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, se arată în mesajul intern, transmis membrilor comisie, conform Digi24.ro

Alertă și la Palatul Victoria

Alertă de coronavirus este și la Palatul Victoria. Autoritățile fac verificări cu privire la posibili contacți ai femeii confirmate ieri cu coronavirus din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României.

”În contextul anchetei epidemiologice care este desfășurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din București, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfășurate verificări cu privire la posibili contacți ai persoanei din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României. Facem precizarea că s-au luat măsuri preventive în acest caz, fiind limitat orice contact cu terțe părți pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele, despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani, solicitându-li-se să rămână la domiciliu împreună cu familia”, se precizează într-un anunț transmis de Guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here