ALDE se teme de anticipate. Atac fără precedent la adresa lui Rareș Bogdan

0

ALDE critică dur afirmaţiile prim-vicepreşedintelui liberal Rareş Bogdan cu privire la alegerile anticipate. Printr-o postare pe pagina de Facebook, partidul arată că nu se asociază “unui asemenea plan care e clar că va împinge România într-o perioadă de instabilitate politică din care românii nu au nimic de câştigat” și că “nu intră în asemenea aventuri politice doar pentru ca un partid să îşi mai mărească cu câteva procente zestrea electorală”.

De asemenea, fără să ofere prea multe explicații, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu susține că scenariul alegerilor anticipate este unul dăunător pentru economie.


“Le reamintim celor din partidul de guvernământ că au primit votul nostru la învestire ca să guverneze şi nu ca să introducă teme parazitare în societate. Declaraţiile prim-vicepreşedintelui PNL cu privire la iminenţa alegerilor anticipate nu fac decât să creeze nervozitate în societate şi îngrijorare în mediul de afaceri. Atunci când era în opoziţie, PNL vorbea despre nevoia de predictibilitate în mediul de afaceri. Ce s-a schimbat în mai puţin de o lună şi jumătate? Asemenea declaraţii nu fac decât să determine companiile prezente în România să îşi amâne investiţiile şi planurile de dezvoltare. Fiecare asemenea declaraţie nu face decât să alunge investitorii şi să lipsească românii de noi locuri de muncă”, este scris în mesaj.

Postarea se încheie cu un atac la adresa lui Rareș Bogdan.
“Dacă prim-vicepreşedintele partidului de guvernământ vrea să compenseze lipsa de experienţă prin acţiuni teribiliste şi instaurare de haos, sperând că pescuitul în ape tulburi e o soluţie, noi nu intrăm în asemenea joc”, conchide ALDE.

Rareş Bogdan a declarat, la postul de televiziune Digi 24, că „cel târziu în aprilie vom avea alegeri anticipate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here