Sector 6. Donează la SocialXChange şi poţi oferi copilului tău o aniversare de neuitat

0

O curte spaţioasă, cu iarbă, alei şi copaci seculari, un cort pentru evenimente şi întâlniri sportive, săli luminoase în incinta unei clădiri cu valoare istorică şi culturală deosebită – toate acestea pot fi la dispoziţia copilului tău, pentru a se distra de ziua lui alături de prieteni. 

Nu trebuie decât să participi la programul SocialXChange – Magazin Caritabil din Sectorul 6 şi să donezi bunuri de strictă necesitate în beneficiul persoanelor şi familiilor sărace, care vor să muncească pentru ajutorul primit. 

Oferi şi primeşti este deviza acestui proiect, prin intermediul căruia ne propunem să sensibilizăm şi să motivăm persoanele fizice şi juridice pentru a recunoaşte importanţa actelor caritabile”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Conform principiului de funcţionare a SocialXchange, valoarea produselor donate va fi cuantificată în puncte, pe baza cărora se pot accesa diverse servicii puse la dispoziţie de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6. 

Organizarea unor aniversari cu și pentru copiii donatorilor este una dintre cele mai accesate oportunităţi de acest fel, cu un număr de 43 de solicitări înregistrate şi onorate de la începutul anului. 

Imobil aparţinând Patrimoniului Naţional al României, a cărui istorie se leagă de numele Doamnei Stanca, soţia marelui Domnitor Mihai Viteazul, Conacul Golescu-Grant a devenit în ultimii ani un loc de întâlnire şi socializare pentru mulţi dintre locuitorii Sectorului 6. 

Aniversarea zilei de naştere sau a celei onomastice, petreceri de sfârşit de an şcolar, evenimente festive de orice fel pot fi organizate în cadrul acestei locaţii selecte, unde animatorii, dotările şi veselia sunt din partea casei.

Mai multe amănunte despre cum puteţi face o faptă bună şi organiza, în acelaşi timp, o petrecere distinsă pentru copilul dumneavoastră, găsiţi la adresa web www.socialxchange.ro, sau prin intermediul adresei de email palatulcopiilor6@dgaspc6.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here