Sector 6. Campania de conștientizare și tratament în cazul infertilității ”Șansa de a fi părinte!”- demarează în luna octombrie

0

Pe parcursul lunii octombrie 2019, Primăria Sectorului 6, prin Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, derulează campania de conștientizare și tratament în cazul infertilității ”Șansa de a fi părinte!”.

Campania se adresează tuturor persoanelor care nu reușesc să aibă copii și își propune să atragă atenția asupra faptului că infertilitatea este o problemă de cuplu, de aceea este extrem de important ca ambii parteneri să consulte medicul pentru investigații amănunțite.

”Am susținut încă de la început echipa de specialiști ai Centrului de Sănătate Multifuncțional Sfântul Nectarie, știu că pun pasiune în meseria practicată și dau dovadă de empatie față de oameni. Cu toții ne dorim să trăim într-o comunitate sănătoasă, împlinită și echilibrată. Cu ajutorul acestei campanii, visul de a deveni părinți se poate împlini”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

În cadrul campaniei, persoanele interesate – în urma controlului (cu plată sau pe bază de bilet de trimitere) – vor beneficia de ecografii gratuite după cum urmează:

  • 01 – 11 octombrie – Disfuncții testiculare, boli cu transmitere sexuală (infecții) – control cu plată sau bilet de trimitere de la medicul de familie și ecografie testiculară gratuită dr. Radu Mihalca – Endocrinologie.
  • 14-18 octombrie – Control ginecologic cu plată sau bilet de trimitere de la medicul de familie și ecografie gratuită – dr. Marian Ștefan – Ginecologie.

Totodată, factorii de risc (nutriție, stres etc.) implicați nu trebuie ignorați, de aceea se vor acorda consultații gratuite la Medicină Internă și Psihiatrie în perioada:

  • 21-25 octombrie – Controlul greutății / Obezitate, nutriție – Control gratuit dr. Olga Oprea– Medicină internă
  • 28-31 octombrie – Stres (depresie, anxietate etc.), fumat, alcool, droguri, abuz de medicamente – Control gratuit dr. Adina Menu Psihiatrie.

Specialiștii Centrului vor discuta cu cei interesați pe bază de programare prealabilă la telefon 031.9593 și 0726.150.250 sau pe www.nectarie6.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here