Război total! Acuzații grave aduse lui Orban de unul dintre cei mai cunoscuți consultanți politici

0

Adrian Thiess, unul dintre cei mai cunoscuți consultanți politici, a postat pe pagina s-a de facebook o reacție acidă la adresa președintelui PNL, Ludovic Orban.

Omul de afaceri Adrian Thiess, fost consilier al unor oameni politici, l-a atacat și în iunie, când l-a criticat în termeni duri pe șeful PNL Ludovic Orban.

Adrian Thiess spunea atunci că „personajul penibil” de la șefia PNL l-a rugat să se ocupe la un moment dat de campania sa.

Despre Orban, Thiess spune că știe „atât de multe încât doar să menționez 10% din „insider information’, l-ar pune direct pe butuci ca pe o Dacia 1110- așa cum l-a descris alt personaj pe care nu îl simpatizez în mod deosebit, Victor Ponta”.

Ludovic Orban este acuzat de fostul coordonator de campanii electorale ca are „sechele mai mari decât escrocul ăla de Dragnea”:

Piața Presei redă mai jos mesajul integral al consultantului politic care se pare că a pornit un adevărat război împotriva lui Orban:

Puliștii… sau mai exact ce însemană ipocrizia la români. Studiu de caz.

În urmă cu câteva luni am avut o revelație spontană (prima ever publică) în care mă “descărcăm” referitor la un personaj mai mult decât sinistru al politicii contemporante, un trist asistat social al PNL, Orban Ludovic.

Cunoscând în detaliu acest hipochimen încă de pe vremea când am avut oportunitatea să îl cunosc stand în biroul ministerial cu o chitară în mâna, având două consiliere curve și un consilier bagabond cu un nume predestinat (Mișu’ Pricopsitu’), conducând în stare de ebriertate o mășînă a unei companii (astăzi) maxim hulite numită Romstrade, acest ipocrit se vede viitor Premier și salvator al acestei țări, din păcate, cu girul suprem al fostului meu (extrem de simpatic), Klaus Iohannis.

Trec peste momentul cu două zile înainte să îl cheme DNA-ul (de ziua mea), după denunțul lui Urdareanu (unde el s-a cerut, că nu l-a chemat nimeni cu japca), zi în care i-am zis PAS, loc de unde el se ceruse la acest Urdareanu să-i dea un șut în cur de 50.000 Euro. Apropos, există doritori că și Orban să ia un picior în cur pe 50.000 Euro și să fie după și achitați?

Evident, ultima parte este una ironică, pentru că nici măcar câinele Vasile din Modrogan 1 nu da din coadă când aude aceste cuvinte Orban Premier, dar doar ideea că Herr President participa la o “câmpenească” la care trei triști urlă “Orban Prim Ministru” e deja scary.

Herr Proffessor, ein groesseren Scheiss wie diesen Idioten zu garantieren gibt es nicht auf dieser Welt. Asta e pt fostul meu Profesor. Știu că o să zâmbească la asta că doar nu crede nimeni pe planetă asta sincer că Orban poate fi Premier nici măcar în Transnistria.

Dar Herr Professor, mulți va cred pe cuvânt. Mai ales o parte din partid. Care știu că așa va fi. Dar PNL încasează peste 1 mil Euro lunar. Legal. Păi Orban nu a avut un job în viață lui. Nici tutzarii lui. Unde să plece? La forțele de muncă? Ați mai văzut câini turbați plecați din făță macariei?

Zi Nelule, dragă, sper că te plictisești de mangla proastă pe care o servești de la politicienii ăștia pe rit nou. La laba asta tristă în special mă refer… Hai fă-mi un cadou că vezi că sufăr să văd specimenul asta ordinar cum țipă că o față mare care nici nu a supt-o, nici nu a pipăit-o…. Îmi amintesc o vizită a noastră când erai în șlapi de plajă și am mers în vizită să vizionez un mini recital la chitară rece…

Mandolinos, să te ferească Dumnezeu și restul diviziei din lumea profană că nu rămâne o până pe chitară ta neacordată.

Am zis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here