PNL primește pe ușa din dos traseiști politici de la ALDE. La București este record! Unul are postări publice pe facebook jignitoare la adresa lui Iohannis

1

Pe data de 12 august, Biroul Politic al PNL a adoptat o decizie prin care le solicită filialelor să nu primească niciun membru PSD. Decizia nu pomenește însă nimic de oamenii ALDE. Orban susține că ”nici vorbă” să fie primiți în partid, și că negocierile pentru viitoarea moțiune de cenzură nu se vor lăsa și cu racolări, cum s-a înâmplat la precedenta moțiune.

Surse din partid au declarat pentru G4Media.ro că primari de la PSD, inclusiv de la unele sectoare din București, și parlamenari ar încerca în aceste zile să-și negocieze trecerea la PNL. În interviul pentru G4Media.ro, Orban a condamnat traseismul politic, pe care l-a calificat drept un act de trădare a cetățenilor și unul dintre cele mai nocive fenomene care au afectat funcționarea Parlamentului.

Cazuri de traseism acceptate de șefii PNL București au fost escoperite de jurnaliștii noștri, asta deși liderii liberali susțin că nu acceptă membrii ALDE sau PSD în partid.

Concret, la PNL Sector 2, unde președinte este Monica Anise, director suspendat în Ministerul Educației. Secretar general Jean Badea, șef serviciu în ISMB.

În Biroul politic sector 2 a fost numită Lilian Fedorca, fostă Teodoriuc a ajuns și ea la PNL pe funcție de conducere venind din alt partid. Dacă în mai 2019 apărea drept președintele organizației de femei ALDE din București, în 7 august apărea ca membru în biroul politic al PNL Sector 2 (sursa). Ea este și inspector general adjunct la ISMB.

La sectorul 3, a fost acceptată Maria Ștefania Manea, inspector proiecte și purtător de cuvânt ISMB. Deși era ALDE, a fost acceptată în Biroul Politic PNL Sector 3.La PNL Sector 3 este Antonel Tănase președinte.

La sectorul 5, secretarul general al PNL este Dragoș Tanasoiu, care mai are funcție și de director juridic la ANRE. Aici a fost primit traseistul de la ALDE, fostul viceprimar Dan Croitoru, care are mai multe postări publice pe facebook în care vorbește urât de PNL și de Klaus Iohannis.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here