Acuzatii de BLAT in Sectorul 5. Lucrurile se precipită la nivel politic în cel mai năpăstuit sector al Capitalei

0


După ce săptămâna trecută, mai multe publicații au dezvăluit primirea traseistului Dan Croitoru, apropiat al fostului edil Marian Vanghelie, în PNL Sector 5, se pare că lupta de acaparare a organizației PNL de către apropiații primarului Daniel Florea continuă.

Sursele noastre susțin că a început excluderea din partid a consilierilor locali ai PNL, pentru a face loc „liberalilor” apropiați de Daniel Florea, acesta având nevoie de încă două voturi în Consiliul Local pentru a putea realiza achizițiile suspecte de clădiri și terenuri, blocate de consilierii PNL în funcție în ultimul an.

Astfel, conducerea interimară a PNL Sector 5 urmărește instalarea în scaunul de consilier local al lui Oleg Burlacu, apropiat al primarului Sectorului 5, avocat al Poliției Locale Sector 5, într-un dosar penal.

Acesta este un obișnuit al holurilor și birourilor din Primăria Sectorului 5, recunoscut ca „broker de influență și interese” pentru diverși afaceriști. În acest context, nici munca de avocat a „lobbystului” pentru „brațul armat” al lui Daniel Florea – am numit aici Poliția Locală – nu a mirat pe nimeni.Eventuala sa accedere în Consiliul local al Sectorului 5 va însemna penultimul pas pentru controlul total visat de primarul Daniel Florea, acuzat de interese dubioase în cheltuirea banilor publici.

Ceea ce este cu adevărat surprinzător este că, în pofida declarațiilor oficiale ale liderilor PNL, la nivel local jocurile subterane ignoră atât deciziile statutare, cât și mizele campaniei pentru prezidențiale. Odată cu preluarea conducerii organizației PNL Sector 5 de către apropiații lui Vanghelie și Florea, această filială va rămâne captivă jocurilor celor doi, serviți perfect de Dan Croitoru, respectiv Oleg Burlacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here