Apel disperat al sindicaliștilor de la RADET! Legea care ar putea salva sistemul de termoficare: în Parlament de 11 ani

0

Sindicatul Liber RADET București a trimis, astăzi, o scrisoare deschisă către președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, președintele Comisiei de Industrii și Servicii a Camerei Deputaților, Iulian Iancu, și către grupurile parlamentare din camera inferioară a Parlamentuli României, potrivit bucureștifm.ro.

Sursa foto: Mircea Apostolescu

În scrisoarea deschisă, semnată de către președintele SLI RADET București, Ioana Stoica, se trage un semnal de alarmă disperat cu privire la situația regiei de termoficare bucureștene și la continuitatea serviciului public de alimentare cu energie termică.

Sistemul de termoficare al Capitalei s-ar afla în pragul colapsului, iar această situație disperată s-ar datora și neadoptării modificărilor la Legea 325/2006, care zace de 11 ani în sertarele Parlamentului, spun sindicaliștii.

SLI RADET București cere intervenția urgentă a tuturor factorilor de decizie, de la ministerele Energiei și Dezvoltării, până la Guvernul și Parlamentul României.

În cazul în care strigătul lor de disperare nu va atrage nici o reacție, sindicaliștii vor recurge la acțiuni de protest, precum pichetarea instituțiilor care ar refuza să se implice în rezolvarea problemei serviciului public de alimentare cu energie termică din București, se mă arată în scrisoarea deschisă semnată de către președintele SLI RADET București Ioana Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here