Gabriela Firea fuge de 10 august. Și-a delegat atribuțiile aceluiaș viceprimar care a condus anul trecut, când pe 10 august au fost bătuți oameni

0

Consilierul PNL Ciprian Ciucu a anunţat, vineri, pe Facebook, că primarul general, Gabriela Firea, şi-a delegat atribuţiile către viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, pentru zilele de 8 -11 august, adică inclusiv 10 august, zi în care este anunţat iar protest în Piaţa Victoriei.

Potrivit unui document publicat de Ciprian Ciucu, perioada în care primarul general şi-ar fi delegat atribuţiile către viceprimarul Aurelian Bădulescu este cuprinsă între zilele 8-11 august.

„10 August, deci Firea dispare din peisaj. La fel ca dată trecută, îi deleagă şi acum lui Bădulescu atribuţiile pe ordine publică. Dar ce să vezi, atribuţiile de primar pot ajunge chiar mai jos, la Şeful Poliţiei Locale. Asta dacă şi Bădulescu alege să dispară şi el ca măgarul în ceaţă”, a scris consilierul PNL, pe Facebook.

Potrivit documentului publicat de Ciucu, viceprimarul Aurelian Bădulescu va fi sprijinit, „în exercitarea atribuţiilor” de către şeful Poliţiei Locale din Bucureşti, Mihai Răsica.

Anul trecut, pe 10 august, Gabriela Firea s-a aflat într-o vizită de lucru în Estonia, o vizită fulger după ce a fost blocată pe un aeroport și nu a mai putut pleca în Japonia sau China, din cauza vremii, potrivit unor surse municipale. Cu ea era fugită și prefectul Capitalei, prietena ei, Speranța Cliseru, cea care a semnat ordinul de acționare în forță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here