Cazul ALEXANDRA. Lui Dincă, dacă nu are apă rece, au grijă să îi aducă polițiștii/ Cum au procedat cu părinţii Alexandrei

0

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, acuză modul în care se comportă anchetatoii, spunând că familia Alexandrei nu a fost anunţată care este motivul audierii de joi, dar criminalul Gheorghe Dincă este tratat cu foarte multă atenţie.

„Eu îi înţeleg că sunt grăbiţi, că au multe de făcut, dar este inadmisibul să trimită doi poliţişti la o familie acasă şi să nu spună de ce sunt audiaţi. Că văd că pe Dincă, dacă nu are apă rece, au grijă să îi aducă, dacă nu are o pernă sub cap, au grijă să îi aducă, dacă mai oboseşte, eventual îi aduc un pat”, a spus Alexandru Cumpănaşu.

Acesta spune că anchetatorii au mers acasă la părinţii Alexandrei Măceşanu şi le-au spus să se prezinte joi la Poliţia Caracal, dar fără a spune şi de ce.

„Nu mai acceptăm să îşi bată joc de familia asta. Să trimiţi oameni să spună veniţi mâine la 10 (…). Se merge pe teza psihopatului care a făcut…Pentru toată lumea este cel mai convenabil să închidem dosarul. Dacă le trece prin cap anchetatorilor, sper că nu, să disjungă dosarul şi să îl trimită pe Dincă în judecată pentru omor şi mai facem după anchetă pe crimă organizată… „, a mai spus Cumpănaşu.

Procurorii DIICOT anunţă, joi, referitor la cazul Caracal, că au finalizat percheziţia informatică asupra unui laptop, unui aparat foto, a două telefoane mobile şi stick-uri de memorie, în prezenţa lui Gheorghe Dincă şi a avocatului acestuia, urmând ca datele obţinute să fie analizate.

Procurorii DIICOT precizează, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, că percheziţia de joi, de la casa lui Gheorghe Dincă, a fost întreruptă, urmând să fie reluată în dimineaţa zilei de vineri, în prezenţa inculpatului şi a apărătorului acestuia.

„În cursul acestei zile a fost finalizată percheziţia informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile şi stick-uri de memorie, în prezenţa inculpatului şi a apărătorului din oficiu, urmând ca datele obţinute să fie prelucrate analitic de către specialişti din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activităţilor de specialitate din cadrul DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO-IGPR”, arată DIICOT.

De asemenea, procurorii DIICOT – Structura Centrală au audiat mai multe persoane şi au efectuat activităţi de urmărire penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here