AUDIO! Polițistul, operatorul 112 și procurorul și-au bătut joc de Alexandra. De ce este nevoie să fie dați afară toți șefii și adjuncții structurilor de la Ministerul de Interne? Vezi lista celor care trebuie să plece!

0

Înregistrările cu Alexandra, fata care a sunat disperată la 112 și acum nu se știe ce a făcut cel care a răpit-o cu ea, sunt devastatoare: polișistul, operatoarea de la 112 și procurorul și-au bătut joc de ea, cum au acționat.

Nu s-a respectat niciun protocol, iar șefii de la interne apără clanurile și infractorii, fiind rețele întregi de oameni de afaceri și interlopi care dau un telefon și polițiștii îi rezovă.

Șeful Poliției municipiului Caracal, Nicolae Mirea, pe care fostul ministru de Interne a anunțat că l-a demis, a depus joi documentele pentru încetarea raportului de serviciu cu Poliția în vederea pensionării, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, anunță Agerpres.

Deși joi, la ora 11.44, un polițist l-a informat pe adjunctul șefului IPJ Olt despre dispariția Alexandrei, acesta a preferat să participe la bilanțul unor poliții locale, cei doi adjuncți ai IPJ Olt ajungând în Caracal abia după ora 18.15. De asemenea, șeful demis al Poliției Olt a postat un mesaj pe whatsapp, pe grupul de comandă din care fac parte șefii inspectoratelor județene, adjuncții acestora și conducerea I.G.P.R., fără a-l informa însă direct pe șeful Poliției Române, potrivit Mediafax. Acestea sunt o parte din concluziile raportului Ministerului de Interne, care arată că operatorii 112, dar și polițiștii din teren, precum și cei din conducerea IPJ Olt au încălcat numeroase proceduri. În același document se mai menționează că operatorul 112 de la Poliția Olt lucrează singur pe o tură de 24 de ore.

Cine sunt șefii de la Interne care ar trebui să plece, pentru ca sistemul sa se reformeze?

Șeful DEGIPI: general de brigada Mihai-Cristian MĂRCULESCU

APREUTESEI VICTOR WILI – Adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române

DRAGNEA FLORIAN – Adjunct al inspectorului general al Politiei Romane

CARMEN CAMELIA ȚUICU – Adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române

RĂDULESCU VIOREL DANIEL – Adjunct al inspectorului general al Poliției Române

Director General DGA, Chestor principal de poliţie IONIȚĂ ALEXANDRU CĂTĂLIN

Director General Adjunct, Comisar-şef de poliţie OCTAVIAN MELINTESCU

Director General Adjunct,Comisar-şef de poliţie ȘTEFAN PAUL-CLAUDIU

Agenția Națională pentru Trafic de persoane nu are conducerea afișată pe site- si aceasta ar trebui să plece toată acasa!

Direcția Arme, Explozivi și Substanțe Toxice. Comisar-şef de poliţie Dan Roșoga

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here