Răzvan Cuc întrebat dacă își dă demisia: dacă plouă îi cerem lui Dumnezeu să își pună mandatul pe masă

0

100 de kilometri noi de autostradă şi nimic mai mult. Atât îşi asumă ministrul Transporturilor pentru 2019. Şi asta cu o condiţie: să nu plouă prea mult!

Răzvan Cuc taie astfel la jumătate promisiunea făcută de fostul şef al Companiei de Autostrăzi, pe care l-a demis recent la cererea premierului.

Cei 100 de kilometri înseamnă bucăți mici din șoselele rapide Lugoj-Deva, Sebeş-Turda şi Câmpia Turzii-Cheţani.

„Dumneavoastră, presa, tot timpul vreți sânge. Domnul Neaga nu a plătit cu funcția pentru 180 de kilometri, ci pentru proiectele care nu au fost lansate, și au fost ținute în sertar și nu au fost promovate. Pitești-Sibiu este un obiectiv important care putea fi relansat. Discuțiile vizavi de evaluările pe kilometri se fac cu directorul CNAIR și cu antreprenorii. Dacă mă luam după promisiunile antreprenorilor probabil că aș fi anunțat 140 de kilometri, dar, uitându-mă la ce se poate finaliza, de asta am venit și am anunțat 100 de kilometri. Dacă acești kilometri constat că nu evoluează, deși nu văd motivele, pentru că nu e niciun fel de barieră administrativă, e doar o problemă de mobilizare și atât! Dacă lucrurile nu vor evolua așa cum trebuie, cu siguranță nu aștept să mențin promisiuni deșarte și voi lua măsuri, așa cum trebuie, cu constructorii. În momentul de față acești 100 de kilometri sunt tangibili pentru a fi dați în trafic. Vor fi dați în trafic, mare atenție, nu recepția finală. Eu vă întreb un lucru: dacă de acum înainte trei luni de zile plouă în continuu, ce pot să fac eu? Să-i cer lui Dumnezeu să își pună mandatul pe masă?!”, a declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here