Un parc inaugurat acum un an de Firea și Băluță s-a uscat

0

Pe 19.04.2018, #PrimariaGenerala si primaria #sector4 au inaugurat un asa zis ,,parc,, amplasat intr-un alt parc deja existent.
Pentru asta s-a defrisat vegetatia existenta (care putea foarte bine sa fie pastrata) si s-a construit o platforma betonata de 1400 mp, pe care s-au amplasat cateva bancute si cinci aparate de gimnastica.

Parcul,, are cateva inovatii, respectiv este in PANTA si NU are alei.
Din pacate analizand situatia lui la un an de la inaugurare, observam ca aproximativ 30% dintre arbori s-au uscat.

“Parcul 100 de stejari” amplasat în vecinătatea Parcurilor Orăşelul Copiilor şi Lumea Copiilor, a fost amenajat pe o suprafaţă de peste 10.000 de metri pătraţi, este dedicat aniversării a 100 de la Restaurarea Statului Lituanian.
La evenimentul de inaugurare, organizat de Ambasada Republicii Lituania în Romania, în parteneriat cu Primăria Capitalei și cu sprijinul Ministerului Apelor şi Pădurilor și al Ministerului Afacerilor Externe, au fost prezenți și Viktoras Pranckietis, preşedintele Parlamentului Republicii Lituania, ambasadorul Lituaniei la București, E.S. Arvydas POCIUS, Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea și Primarul sectorului 4, Daniel Băluţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here