PSD s-a răzgândit: Legea pensiilor va fi modificată! Dăncilă: vom discuta politic cu pensionarii. În Senat, parlamentarii au plecat în vacanță și nu au votat

0

Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, că va avea, în cursul zilei, o întrevedere cu reprezentanţii pensionarilor din România pentru a discuta despre Legea pensiilor. Premierul a afirmat că discuţiile vor fi politice.

Astăzi, legea pensiilor a fost respinsă în Senat, unde majoritatea o are PSD.

„Mă întâlnesc astăzi cu pensionarii pentru a discuta din punct de vedere politic. Am chemat şi ministrul Muncii. Vom discuta şi despre aspecte guvernamentale, dar întâlnirea de astăzi este o întâlnire politică”, a declarat premierul.

Întrebată dacă Legea pensiilor se va putea aplica din 2021, Viorica Dăncilă a răspuns: „De ce nu? Vedem, reluăm totul, ne uităm cu atenţie pentru a lua cele mai bune decizii”.

Întrevederea va avea loc la sediul PSD din Kiseleff.

Reprezentantul Comisiei Europene, Isabel Grilo, a declarat, vineri, că oficialii europeni sunt îngrijoraţi de modificările aduse în sistemul de pensii din România, care „au generat devieri şi au crescut datoria publică”. Comisia Europeană încurajează evoluţia şi dezvoltarea Pilonului II de pensii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here