Primarul Mutu a anunțat că își mută biroul la metrou. El cere demisia lui Cuc și a șefului Metrorex dacă nu se va circula din decembrie în Drumul Taberei

0

„Ne-am săturat de termene!Vorbesc în numele locuitorilor cartierului Drumul Taberei și ai Sectorului 6: ne-am săturat de termenele anunțate de Metrorex pentru Magistrala 5!  Vrem fapte, nu vorbe! Vrem deschiderea liniei de metrou Drumul Taberei – Eroilor!
În calitate de primar, îmi doresc să pot face investiții în amenajarea spațiilor verzi și a parcărilor pe Bulevardul Drumul Taberei și pe celelalte străzi, afectate ani de zile de lucrările la metrou. În această situație nu am avut cum, am fost blocat.
Noul meu birou va fi mutat aici, pe șantierul Metrorex, pentru a mă asigura că lucrările continuă în ritm susținut, zi de zi. 
Dacă nici termenul indicat public de ei, decembrie 2019, nu va fi respectat, voi cere demisia celor responsabili”, acesta este mesajul postat de edilul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, pe pagina sa de facebook.

Pe magistrala 5 a metroului bucureștean Drumul Taberei – Eroilor se va circula cu certitudine în decembrie, a anunțat miercuri directorul general al Metrorex Dumitru Șodoloescu.

Directorul spune că lucrările sunt finalizate în proporție de 99,5%, iar finisajele în proporție de 90%. Luna viitoare va fi realizată alimentarea cu energie electrică, iar lucrările de automatizare vor fi finalizate la 23 noiembrie, a precizat directorul la un eveniment privind marile proiecte de investiții ale anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here