Ilan Laufer, audiat de polițiști! Omul de afaceri a adormit în timpul audierilor

0

Fost ministru în guvernul Dăncilă, omul de afaceri Ilan Laufer este audiat, la ora transmiterii ştirii, de către poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, având calitatea de suspect în dosarul în care Carmen Adamescu e acuzată de fraudă.

Fostul ministru este audiat, joi, de către Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economic (DICE), în dosarul lui Carmen Adamescu, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

Laufer are calitatea de suspect în dosar, fiind suspectat de complicitate la gestiune frauduloasă şi de evaziune fiscală.

Potrivit aceloraşi surse, fostul ministru ar fi sprijinit-o pe Carmen Adamescu în administrarea bunurilor Unirea Shopping Center, producând pagube companiei de peste 5.800.000 de euro.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Laufer a adormit în timp ce era audiat de poliţişti, el fiind obosit după minivacaţa de Paşte şi 1 Mai.

Poliţiştii au efectuat, în cursul zilei de joi, percheziţii la două proprietăţi din Bucureşti şi Ilfov ale lui Ilan Laufer, în dosarul în care este bănuit pentru complicitate la gestiune frauduloasă şi de evaziune fiscală, în dosarul în care Carmen Adamescu e acuzată de delapidarea Unirea Shopping Center, au precizat surse judiciare.

Știre în curs de actualizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here