Cristian Olteanu: „Primarul zero al Sectorului 5 este mai rău ca Ceaușescu”

0

Partidul Național Liberal Sector 5 susține că primarul sectorului, Daniel Florea, îi obligă pe angajații instituției să vină la maratonul organizat în Piața Constituției.

„Primarul zero al Primariei Sectorului 5, Daniel Florea, disperat că organizează paranghelii fără spectatori, pe care cheltuie zeci de mii de euro din vistieria Sectorului 5, a decis să nu se mai facă de râs că nu vin bucureștenii la paranghelii.

Așa că a dat ordin ca angajații din Primărie să vină la Maratonul organizat în Piața Constituției împreună cu familia: soț și copii. Cei care refuză – ar urma să fie monitorizați de directorii din Primărie. În document este subliniată obligația angajaților de a-și aduce familia la așa-zisul eveniment sportiv organizat de către Florea. Este revoltător ca într-o primărie de capitală europeană să fie folosite asemenea practici comuniste.

Mai mult, a trimis o circulară către școli, prin care obligă directorii să aducă elevii să alerge la paranghelia-maraton din Piața Constituției. De accea, am somnat Inspectoratul de Învățământ București să ia măsurile necesare în această situație”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Sector 5 din București.

“Primarul zero al Sectorului 5 al Capitalei este mai rău ca Ceaușescu! PNL Sector 5 somează primarul sectorului să înceteze risipirea banului public și condamnă practicile securiste de a obliga angajații și elevii să participe la asemenea paranghelii!”, a declarat președintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here