Omul de afaceri Dragoş Săvulescu, dat în urmărire internaţională după condamnarea din dosarul retrocedărilor de plaje, transmite, pe blog, că va ataca decizia la CEDO, precizând că nu datorează statului român şi nimănui niciun ban pentru că nu a produs niciun prejudiciu.

Dragoş Săvulescu arată, pe blogul personal, că dosarul retrocedărilor a început acum 14 ani, în 2005, „când un inamic al primarului de atunci Radu Mazăre, pe nume Constantin Cucoara – fostul şef al Cadastrului Constanţa, proaspăt angajat la DNA, a făcut o plângere penală, probabil ca prima îndatorire de serviciu”, ulterior procurorii dispunând, după cercetări, neînceperea urmăririi penale şi clasarea dosarului.

Cadou de la Firea înainte să fugă din țară

Bucureștenii vor plăti 50 de milioane de euro pe aproximativ 5 hectare din Parcul Verdi, o tranzacție uriașă, fără precedent în istoria recentă a Capitalei. Întreagă afacere s-a derulat cu viteză. Două expertize de evaluare a terenului, grilă notarială și o întâlnire între proprietari și funcționarii Primăriei au stabilit prețul final: 1.080 de euro/mp.

Principalii beneficiari ai tranzacției sunt milionarul Dragoș Săvulescu, fost acționar la clubul de fotbal Dinamo București, Speranța Budeanu, mama milionarului Radu Budeanu și afaceristul iranian Manochehr Saadati- Sohi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here