Șantiere pe litoral. Legea le dă voie investitorilor să lucreze și vara

0

Mai multe locuri de cazare și confort sporit. Asta ar trebui să găsească turiștii care vor ajunge pe litoral în acest an. Unii hotelieri au început modernizarea unităților de cazare, în timp investitorii din sectorul imobiliar ridică bloc după bloc, cu apartamente de vacanță. Chiar și așa, în zone precum Mamaia Nord, turiștii vor găsi și în timpul sezonului estival, la doi pași de mare, șantier și drumuri neasfaltate. Unele lucrări vor fi gata abia peste doi ani.

În Mamaia Nord, stațiune preferată în ultimii ani de tot mai mulți turiști, zona din apropierea plajei este un imens șantier. Oriunde privești, există un imobil în construcție. Investitorii ridică hoteluri și blocuri cu apartamente de vacanță.

Șantiere sunt și în stațiunea Mamaia, unde turiștii cheltuiesc sume mari în timpul sezonului. Multe apartamente au fost scoase la vânzare pentru turiștii care vor locuințe de vacanță, înainte ca blocurile să fie ridicate.

Cu asemenea investiții, numărul locurilor de cazare de pe litoral crește simțitor. Iar unii hotelieri, pentru a atrage tot mai mulți turiști, au închis unitățile de cazare și au început să le modernizeze.

Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral vor pregăti plajele până în aprilie. Strâng scoicile de pe mal și urmează să scoată gardurile de protecție de pe nisip.

Şi autoritățile locale au început curățenia în stațiune.

Primii turiști vor ajunge pe litoral în aprilie, de Paște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here