TAROM introduce mai multe zboruri pe relația București – Chișinău

1

Potrivit unui comunicat, TAROM introduce mai multe zboruri pe relația București – Chișinău, începând din 24 septembrie. Prețurile pentru un bilet către sau dinspre Chișinău încep de la 85 de Euro/segment.

Gratuități pe relatia Chișinău – București

Compania va opera zboruri suplimentare în fiecare week-end, ajungând la 21 de zboruri dus-întors pe săptămână. Acesta va include bagajul de cală de 23 de kg cât și un bagaj de mâna de 8 kg, gratuit. Toate taxele sunt incluse, compania oferind serviciul de check-in gratuit. Modificările în programul de zbor încep din 24 septembrie. Pasagerii au posibilitatea de a achiziționa bilete începând cu data de azi. Aceștia pot achiziționa inclusiv pentru frecvențele suplimentare începând tot din această zi.

„TAROM este operatorul tradițional care a menținut vie conexiunea dintre Chișinău și București. Operăm pe această relație din 1997. Pentru că un procent semnificativ dintre pasageri folosesc serviciile noastre pentru a se conecta la rețeaua de rute operate de TAROM, am decis să le oferim mai multă flexibilitate prin introducerea noilor zboruri. În continuare, rămânem cea mai bună ofertă pe această rută, cu toate serviciile integrate în preț, fără costuri ascunse”, a declarat Monica Cramer, director Comercial TAROM.

TAROM vine cu îmbunătățiri în ceea ce privește traficul pe relația Chișinău – București, prin suplimentarea zborurilor, ca un bonus pentru pasagerii lor. Prin această decizie, traficul pe rețeaua București – Chișinău și invers va fi fluidificat, pasagerii având diversitate în privința programului de zbor.

Posibilități de călatorie

Compania opează pe această relație din anul 1997. Conform declarațiilor directorului Comercial TAROM, Monica Cramer, aceștia păstreaza o conexiune bună între Chișinău și București. Deoarece numărul mare de pasageri folosesc serviciile TAROM, li se oferă mai multe posibilități de deplasare prin introducerea noilor zboruri. TAROM introduce mai multe zboruri pe relația București – Chișinău, având cea mai avantajoasă ofertă la momentul actual. Toate serviciile sunt incluse în preț, comapnia oferind transparență. La achiziționarea biletelor, pasagerii primesc toate informațiile necesare, achiziția ne având costuri ascunse.

TAROM asigură conexiuni flexibile pentru pasagerii din Republic Moldova.  Se poate ajunge prin Aeroportul Otopeni, la 20 de destinații externe, dintre care 5 în Orientul Mijlociu. Acestia asigură deplasarea și spre oricare dintre cele 7 destinații interne care fac parte din portofoliul de operare al companiei.

1 COMENTARIU

  1. Foarte interesanta initiativa TAROM de a-si extinde operatiunile catre Republica Moldova printr-o retea de zboruri, care ofera facilitati flexibile, bagaje incluse in pret si check-in fara costuri suplimentare. TAROM va asigura conexiuni mai rapide si mai oportune pentru pasagerii lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here