Lămpi de semnalizare cu LED. De ce să alegi LED-ul?

0

Tehnologia LED pentru lămpile de semnalizare este o soluție de înaltă performanță cu numeroase avantaje. Aceasta le oferă producătorilor de automobile posibilitatea de a proiecta stiluri distincte pentru fiecare model de mașină și de a exploata numeroasele combinații de iluminare oferite de tehnologia LED. Timpul de răspuns mai rapid oferit de LED contribuie la siguranța rutieră, iar durata sa de viață lungă face din LED o alternativă practică la modelele convenționale.

De ce trebuie să ții cont atunci când alegi lămpi de semnalizare cu LED?

Un set bun de lămpi de semnalizare cu Led pentru mașina ta de la https://www.dauto.ro/lampi-semnalizare-cu-led este extrem de important. Nu numai pentru tine ca șofer, ci și pentru ceilalți participanți la trafic. Lămpile de semnalizare cu LED de calitate sunt vizibile de la mare distanță. Acest lucru poate fi util în condiții meteo mai dificile precum ploaie sau ceață. În anumite situații, este posibil să trebuiască să conduci pe drumuri mai întunecate în jurul pădurilor sau al rezervațiilor naturale. Și în această situație, este mai sigur să alegi lămpi de semnalizare cu LED pentru mașina ta care sunt vizibile în mod clar de la o distanță mai mare.

Care sunt avantajele oferite de lămpile de semnalizare cu LED?

Dacă decizi să îți echipezi mașina cu lămpi de semnalizare cu LED vei beneficia de o mulțime de avantaje. Rândurile de mai jos îți vor oferi o idee mai bună despre lucrurile la care te poți aștepta atunci când îți înlocuiești iluminatul cu halogen cu lămpi de semnalizare cu LED.

Design: Iluminarea cu LED-uri utilizează becuri mici și luminoase. Acestea au dimensiuni mai mici decât lămpile cu halogen. În majoritatea din cazuri, lămpile de semnalizare cu LED au un design mai aerodinamic decât cele cu halogen.

Consum de energie redus: Iluminatul cu LED-uri consumă cu 75% mai puțină energie decât lămpile cu halogen și cu 85% mai puțin decât lămpile cu incandescență.

Durabilitate. În ceea ce privește durabilitatea, lămpile de semnalizare cu LED sunt de departe cea mai bună alegere. În timp ce o lampă de semnalizare cu halogen durează aproximativ 500 de ore (12,5 săptămâni), LED-urile dintr-un set bun de lămpi de semnalizare durează aproximativ 50.000 de ore. Acestea din urmă beneficiază de cel puțin un certificat IP67. Acest lucru înseamnă că lămpile de semnalizare cu LED sunt rezistente la stropire și, prin urmare, pot fi utilizate pe ploaie.

Diferiți conectori disponibili: Lămpile de semnalizare cu LED sunt disponibile cu diferiți conectori. Acestea sunt disponibile cu un conector baionetă cu 5 pini, un conector baionetă cu 6 pini și un conector AMP cu 7 pini. În plus, lămpile de semnalizare cu cu LED pot fi comandate și cu diferite dimensiuni de cablu, inclusiv 0-50cm, 51-100cm și 100cm+.

Dacă pui în balanță avantajele oferite de lămpile de semnalizare cu LED și dezavantajele, alegerea este evident ușoară. În opinia noastră, lămpile de semnalizare cu LED sunt perfect potrivite pentru mașini și remorci. Singurul dezavantaj al lămpilor de semnalizare cu LED este prețul de achiziție. Cu toate acestea, acest dezavantaj este neglijabil, deoarece numărul de ore de funcționare al unei lămpi de semnalizare cu LED este mult mai mare decât cel al unei lămpi semnalizare cu halogen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here