Toni Petrea, demis de la U Cluj. Cine ar putea să îl înlocuiască

0

Toni Petrea a fost demis din funcția de antrenor al echipei de fotbal Universitatea Cluj-Napoca, iar în succesorul lui ar putea fi cel care i-a fost și predecesor pe post, Ioan Ovidiu Sabău.

Înfrângerea cu CFR Cluj (3-4) i-a fost fatală până la urmă lui Toni Petrea, care oricum nu reușise să câștige încrederea jucătorilor și conducătorilor de la Universitatea Cluj nici în primele cinci etape, scriu jurnaliștii de la site-ul de specialitate Prosport.ro.

Petrea a rămas, în ciuda faptului că oficialii șepcilor roșii discutau cu alți antrenori încă de două săptămâni. Un cuvânt greu de spus l-au avut liderii vestiarului, nemulțumiți de antrenor încă din cantonamentul făcut în vară.

Din informațiile celor de la Prosport, sunt șanse mari ca noul antrenor să fie Ioan Ovidiu Sabău, tocmai tehnicianul care s-a despărțit de Universitatea Cluj în vară, invocând inclusiv unele probleme medicale. Ioan Sabău este dorit de președintele Radu Constantea, dar și de către jucătorii cu experiență din vestiarul lui U Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here