Herbarium Festival, primul eveniment din România dedicat culturii saunei și științei plantelor medicinale!

0

Therme București, cel mai mare centru de wellness din Europa, leader în promovarea sănătății și a stării de bine, anunță organizarea, în perioada 17-23 aprilie 2023, a primei ediții Herbarium Festival, unicul festival din România dedicat integral artei, culturii și științei folosirii plantelor medicinale din timpuri străvechi pentru sănătate, relaxare și energizareHERBARIUM FESTIVAL 2023 începe pe 17 aprilie si va dura 7 zile, de dimineața până seara, iar programul special include sute de ritualuri, infuzii și experiențe unice. 

Evenimentul reunește 30 de maeștri internaționali în aromaterapie, erborism și terapie holistică sosiți din 13 țări. În plus, în cadrul festivalului, Therme București va găzdui și Herbarium Expo (între 20 și 23 aprilie) ocazie cu care vizitatorii complexului Therme pot descoperi și încerca o selecție largă de produse de frumusețe și de îngrijire pe bază de ingrediente naturale, create de producători locali și internaționali.

Secretele unei vieți sănătoase, dezvăluite la Herbarium Festival

Din cele mai vechi timpuri, în jurul plantelor medicinale circulă numeroase povești despre proprietățile curative și vindecătoare ale acestora. În premieră pentru un eveniment de acest gen organizat în România, Herbarium Festival se va întinde pe o perioadă de 7 zile, devenind astfel unicul și cel mai mare eveniment dedicat experiențelor și ritualurilor cu plante medicinale străvechi. Vizitatorii vor avea de ales din peste 175 de experiențe unice în saune, infuzii cu plante naturale, scrub-uri și terapii cu boluri tibetane, adică, un număr record de 25 de experiențe zilnice. Tot în premieră, Herbarium reunește pe perioada festivalului 30 Maeștri Aufguss și specialiști internaționali în aromaterapie, erborism, terapie holistică din 13 țări: Japonia, Canada, Olanda, Norvegia, Italia, Marea Britanie, Coreea de Sud, Slovenia, Polonia, Estonia, Belgia, Lituania și România.

Informații detaliate despre programul și experiențe Herbarium Festival sunt disponibile aici.

Desfășurat în perioada 17-23 aprilie, festivalul propune vizitatorilor o incursiune în universul binefăcător și plin de mister al plantelor medicinale străvechi. Japanese Forest, Norwegian Ritual, Sri Lankan Smoke Ritual, Son of a Birch, Leili Ritual, Infuzie Muntenească sau Japanese Sake Ceremony sunt doar câteva din cele mai evocative experiențe în saune care se vor desfășura la Herbarium Festival 2023.

Doamnele și domnișoarele prezente la festival se vor putea relaxa și răsfăța din plin în cadrul unui moment dedicat EXCLUSIV femeilor: Goddess Whispers, un show Aufguss special susținut de maeștrii Lituanieni în aromaterapie, în zilele de Marți și Miercuri (18 & 19 aprilie), în sauna Provence din zona Elysium a complexului.

Toate momentele, infuziile, ritualurile și experiențele Herbarium Festival au fost atent selecționate de către Cosmin Cîrîc (Wellness Director Therme București) împreună cu specialiști internaționali. Cosmin Cîrîc este unul dintre cei mai apreciați experți wellness la nivel mondial, promotorul ritualurilor Aufguss în România și creatorul celui mai mare festival de saune din Europa de Est: Sauna Fest.

Festivalul Herbarium promovează cultura saunei, beneficiile acesteia și arta folosirii plantelor străvechi in ritualurile de îmbăiere. Este un festival care își propune sa familiarizeze publicul cu experiență de calitate cu multiple beneficii pentru sanatate, care sa îi ajute sa avanseze frumos în varsta,  sa aiba grija de ei insisi si sa isi imbunatateasca starea de bine.”, a declarat Cosmin Cîrîc.

Creatori de produse pentru îngrijire din ingrediente 100% naturale vin la Herbarium Expo, între 20 – 23 aprilie

Timp de 4 zile, între 20 și 23 aprilie, numeroși expozanți locali și internaționali de produse pentru îngrijire pe bază de plante și ingrediente naturale se reunesc pe terasa zonei Elysium.

Creațiile lor inspirate de natură includ uleiuri esențiale, săpunuri naturale, săruri de baie, siropuri din plante, suplimente naturale pe bază de miere, parfumuri din ingrediente naturale, produse pe bază de lavandă, smoothie-uri, ceaiuri și infuzii, produse cosmetice și de îngrijire.

Printre expozanți se numără atât branduri de notorietate, cât și producători locali în ascensiune: Techir, Fares, Aromen, Deplin, Herbagen, Pirts Spirit, Doda Natural, Fleurane, Din Eden, THS, Matca Naturals, Hodaia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here