Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR) are o nouă structură de conducere

0

Federația Industriei Hoteliere din România anunță schimbarea Președintelui și componenței Comitetului Director, precum și a Comisiei de Cenzori, în cadrul Adunării Generale a membrilor din data de 31.03.2023.

Cu această ocazie, noul președinte ales este doamna Simona Constantinescu, Directorul General Ana Hotels. Dna Constantinescu îi succede în funcție Dlui Călin ILE care a deținut această funcție timp de mai bine de 7 ani, din decembrie 2015 și care va prelua funcția de Președinte de Onoare  al FIHR – Federația Industriei Hoteliere din Romania.

Dna Constantinescu a ocupat anterior funcția de Vicepreședinte al FIHR, coordonând grupulul de lucru care s-a ocupat de măsurile specifice forței de muncă (șomaj tehnic, suport pentru sezonieri, Kurzarbeit/program flexibil/ reglementări personal Non-UE). Împreună cu grupul de lucru similar din cadrul confederației Concordia, din care FIHR face parte, a negociat și a susținut elaborarea cadrului legislativ necesar pentru sprijinirea financiară de către stat, prin Ministerul Muncii, Ministerul Economiei și ulterior Ministerul Antreprenorialului și Turismului și structurile din subordine, a afacerilor afectate de pandemie.

„Este o responsabilitate și o datorie de onoare să contribuim la îmbunătățirea mediului de afaceri în care industria hotelieră din România își desfășoară activitatea. Sper să ne ridicam la nivelul provocărilor pe care le vom avea de rezolvat, alături de ceilalți membrii ai Comitetului Director”, a declarat Simona Constantinescu, noul Președinte FIHR.

Noul Comitet Director este constituit din:

 1. Simona Constantinescu – Președinte FIHR & Director General, Ana Hotels SRL
 2. Călin Ile – Președinte de Onoare FIHR & Președinte Consiliu de Administrație Aro Palace Brașov
 3. Ștefan Balaur – Continental Hotels Romania
 4. Marius Băzăvan – Bacolux Hotels România
 5. Otilia Demian – Bacolux Hotels România
 6. Andreea Bălaj – DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza
 7. Dragoș Anastasiu – Green Village Resort
 8. Laura Damian – JW Marriott Bucharest Grand Hotel
 9. Sebastian-Ionut Puznava – Patronatul Marea Mamaia Constanța
 10. Cora Stolz – Radisson Blu Hotel, Bucharest & Park Inn
 11. Victor Berceanu – Ramada Plaza Craiova

Din Comisia de Cenzori fac parte doi membri FIHR:

 • Sanda Almășan – Grand Hotel Continental
 • Grațiela Bădicu – Le Boutique Hotel Moxa

Despre Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR)

Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR) este prima asociație înființată în turismul românesc (aprilie 1990) si care are drept scop reprezentarea intereselor hotelierilor din România în relația cu autoritățile publice centrale, fiind membru în Consiliul Consultativ de Turism și partener de dialog pentru Ministerul Antreprenorialului si Turismului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here