Caravană educațională antreprenorială pentru tinerii români

0
istock

Campania educațională antrepenorială How to Handle Your Life se lansează luni, 13 martie la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca și va ajunge apoi în centrele universitare din țară.

Leonard Ursache, antreprenor și Formator pentru management aplicat și marketing pentru IMM-uri a inițiat această campanie de educație pentru tinerii, care vor să își descopere abilitățile antreprenoriale și să le dezvolte. El promovează un mesaj pozitiv despre oportunitățile reale pe care le oferă România în domeniul antreprenorial, informații concrete și ușor de aplicat.

Campania educațională antrepenorială How to Handle Your Life se va desfășura la nivel național și își propune să susțină cu informații practice tinerii, care vor să își dezvolte abilitățile antreprenoriale pentru a-și putea conduce singuri viața, indiferent de domeniul în care își fac studiile. Alături de inițiatorul demersului, antreprenorul Leonard Ursache, va răspunde întrebărilor tinerilor și Oana Mihalcea,consilier psihologic cu formare în Psihoterapia experiențială a Unificării centrată pe adult, copil, cuplu și familie și în terapii scurte, orientate pe resurse și soluții, psiholog clinician și coordonator de programe de dezvoltare personală pentru adolescenți și adulți.

Vor fi explicate teoriile despre fericire și elementele de care avem nevoie pentru a fi bine

Cu o analiză atentă a abilităților, a punctelor forțe și a limitărilor oricine își poate maximiza șansele de succes în mediul de afaceri din România. România oferă un climat de business caracterizat de macrostabilitatea financiară a integrării în UE și cu accesibilitate în majoritatea sectoarelor, cu oportunități neacoperite pe gama de produse și servicii personalizate.”, spune Leonard Ursache.

Întâlnirile cu tinerii, din campania educațională antrepenorială How to Handle Your Life sunt gratuite și răspund următoarelor întrebări: Ce înseamnă să ai abilități de antreprenor?; Ce poți face de foarte tânăr să le dezvolți?; Care sunt avantajele mediului de business din România?; Ce este nevoia de autodisciplină pentru stare de bine?

Vor fi explicate teoriile despre fericire și elementele de care avem nevoie pentru a fi bine (efort pentru ceva ce îți dă un sens, relații sociale sănătoase, stabilitate etc.).

Leonard Ursache esteantreprenor cu experiență vastă în telecomunicații și în antreprenoriat, Country Manager al Alan Dick România, Formator pentru management aplicat și marketing pentru IMM-uri. Campania educațională antrepenorială How to Handle Your Life va avea întâlniri cu tinerii în București, Iași, Timișoara, Brașov, peste tot acolo unde vor fi solicitate de către asociațiile de studenți sau de tineri, care vor să își dezvolte abilitățile antreprenoriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here