CFR Călători – Mai multe trenuri locale, cu viteză mai mare şi rezervare de loc

0
????????????????????????????????????

Regio-Expres – noul tip de tren intrat în oferta CFR Călători – are un tarif scăzut, la nivelul trenurilor Regio, însă beneficiază de viteza şi confortul trenurilor InterRegio, precum şi de rezervare pentru loc. Oferta e valabilă din 1 aprilie.

Trenurile transformate în Regio-Expres vor avea în continuare acelaşi nivel de confort şi facilităţi oferite de anterioarele trenuri InterRegio, dar la tarife mai mici, cu rezervarea locului. De asemenea, se vor menţine orele şi în mare parte staţiile de plecări/sosiri, fără scăderea vitezei de circulaţie.

„Regio-Expres este echivalentul trenului Accelerat clasic, conceput să umple golul între Regio şi InterRegio, care reprezintă echivalentul fostelor trenuri Personale şi respectiv Rapide. Ne bucurăm că în sfârşit putem să vă oferim acest serviciu atât de util şi care îmbunătăţeşte spectaculos raportul calitate-preţ al serviciilor noastre”, a explicat Dan Costescu, directorul general CFR Călători.

Pachetul de trenuri anunţat mai sus se adaugă trenurilor InterRegio de pe ruta Titu – Târgovişte şi retur care circulă deja din luna februarie ca trenuri Regio-Expres, serviciile de transport pe această relaţie fiind asigurate doar cu trenuri Regio şi Regio-Expres, pentru creşterea accesibilităţii la călătoria cu trenul.

Mare parte dintre trenurile cu plecare din Bucureşti care au înregistrat creşteri ale cererii de transport spre Piteşti şi, respectiv, Bucureşti – Piteşti – Craiova şi retur sunt formate din locomotivă şi vagoane, iar altele circulă deja în regim de tren Regio-Expres. Desigur, şi aceste trenuri RE au duratele de parcurs mai scurte, mai puţine opriri şi confort sporit de InterRegio.

Biletele pot fi achiziţionate utilizând următoarele canale: online de pe cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări şi distribuitori autorizaţi (agenţii de turism), unde este recomandată păstrarea distanţei faţă de celelalte persoane.

Informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor sunt disponibile la:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern)
  • numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe cfrcalatori.rola secţiunea INFORMAŢII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicaţia TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informaţii tren. Obţineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei cfr.rosunt funcţionale şi actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările Bucureşti Nord, Timişoara, Craiova, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca şi Constanţa care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul pe cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • la personalul din staţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here