„Stocuri de lux” expirate găsite de primarul Piedone la Economatul din Rahova

0

Mii de sticle de vin, în valoare de peste 100.000 de lei, zacuscă, foarte multe topuri de hârtie, cutii de arhivare şi multe alte produse pe stoc au fost găsite de primarul Sectorului 5, Cristian Popescu-Piedone, la Economatul din Rahova.

Conform unui comunicat al Primăriei, Economatul avea şi copiatoare noi dotate cu scanner.

„Unele direcţii din cadrul Primăriei Sectorului 5 lucrează la ora actuală cu copiatoare vechi, care se defectează şi îngreunează munca angajaţilor instituţiei”, spune autoritatea locală.

În depozitul din Rahova, Piedone a mai găsit sute de borcane cu zacuscă, dulceaţă sau compot, toate expirate, care valorează 22.000 lei.

„Oriunde găsim câte un spaţiu ce aparţine Economat, descoperim şi mii de topuri de hârtie, cutii de arhivare sau detergenţi. Nu mai vorbesc de faptul că aceste locuri ar trebui să fie închiriate sau folosite de şi pentru cetăţenii din sector. Am găsit şi zeci de tarabe noi care zac acoperite de praf, în loc să fie folosite în pieţele de pe raza sectorului. Tot la depozitul din Rahova sunt 5 copiatoare dotate cu scanner despre care nu se ştie absolut nimic, cine le-a achiziţionat, de ce sunt depozitate la Economat sau de ce nu au fost folosite până acum”, a transmis Cristian Popescu-Piedone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here