Florinel Coman, de la FCSB, dosar penal. Conducea cu permis din Ucraina

0

Florinel Coman, jucătorul celor de la FCSB, a fost depistat de poliţiştii rutieri conducând pe „Autostrada Soarelui” un Audi A7 cu 165 de km/h, însă marea problemă e că are permis luat în Ucraina.

Permisul nu e valabil în România, aşa că poliţiştii l-au încadrat la infracţiunea de „conducere pe drumurile publice fără a deţine permis”.

Florinel Coman, 22 de ani, a fost prins pe 22 februarie.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internaţional, fără a putea face dovada deţinerii vreunui permis de conducere naţional. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetărilor„, a transmis Poliţia Rutieră.

Reacţia lui Becali

Nu că nu are carnet, dar are carnet luat în altă ţară. E valabil şi în Africa. El a luat carnet în altă ţară. Când miliţienii au verificat în baza de date din România, nu apare. El nu e înregistrat în România. Nu poate să fie penal, din moment ce avea permis. Miliţia de la noi va verifica de la miliţia din Ucraina. A dat examenul acolo şi acolo e înregistrat. Dacă e miliţian din Brăila, ăla zice că nu e bun permisul. El va primi suspendare de carnet din cauza vitezei. Şi dacă îi dă un an de puşcărie cu suspendare, care e problema? Merg eu la judecător şi îl rog să nu-i dea dosar penal, că e fotbalist la FCSB, la Gigi Becali„, a spus patronul FCSB la emisiunea „Digi Sport Special”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here