UPDATE”Cercetare și inovare în medicină și farmacie”. Care sunt principalele provocări, dar mai ales ce soluții avem

0

Pandemia Covid a evidențiat vulnerabilitățile sistemului medical din România. Pe de altă parte, opinia publică nu este informată suficient de mult despre progresele naționale remarcabile realizate în ultima perioadă în acest domeniu strategic pentru societate, atât în spitalele de stat, cât și pe piaţa serviciilor medicale private.

UPDATE:
Vă mulțumim că ați fost alături de noi la Dezbaterea: „Cercetare și inovare în medicină și farmacie”. Vom reveni cu principalele idei prezentate de vorbitori atât pe siteurile PIATAPRESEI.RO și CLUBANTREPRENOR.RO, cât și în ediția print din luna februarie a revistei CLUB Antreprenor.

Mulțumim, totodată, vorbitorilor și partenerilor: Clinicile Dr. Leahu; ARPIM (Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente); High Tech Systems & Software (HTSS); Omniasig, VEGO, Apa Kangen – Enagic

Piața Presei și Club Antreprenor îi aduc în fața dumneavoastră pe cei mai importanți actori din sectorul de sănătate, ASTĂZI , cu începere de la ora 10:00, pentru a dezbate cele mai fierbinți teme cu privire la sănătatea românilor.

Ce urmărim

Evenimentul ”Cercetare și inovare în medicină și farmacie” își propune să să realizeze o radiografie exactă a sectorului medical și să prezinte obiectivele și țintele pentru următorii ani.

Vom adăugă valoare pentru auditoriul dornic de informație corectă și obiectivă, nouă și cu aplicabilitate directă. 

Conferința va reuni factori decizionali din administrația centrală, manageri ai instituțiilor publice de profil, întreprinzători, consultanți de specialitate, furnizori de echipamente și medicamente, asociații și ONG, presă de specialitate etc.

„Credem că propunerea noastră de a participa la dezbaterile pe tema aleasă este oportună, câtă vreme ne adresăm unor sectoare în care, oricât nu se observă, lucrurile avansează, eforturi și investiții se fac și în mod continuu apar noi soluții în beneficiul  pacienților-beneficiari. Credem că mult invocata criză din sănătate poate fi depășită printr-un plus de încredere, prin idei utile, exemple de urmat, inițiative curajoase și profesionalism probat. Prin cercetare și inovare permanentă”, a declarat Ciprian Mailat, managing partner Brand Media Production, firmă media care deține în portofoliu site-urile www.piatapresei.ro
www.topantreprenori.ro
www.energyhub.ro
dar și publicații print precum TOP 100 AntreprenoriTop 50 Femei în Economie.

Principalele teme de dezbatere

  • Cercetare şi inovare în principalele specializări medicale: cardiologie, oncologie, neurologie, pneumologie, endocrinologie, ginecologie
  • Cercetare şi inovare în domeniul farmaceutic
  • Taxa de clawback – necesitate sau barieră în evoluția sistemului de sănătate
  • Strategia de expansiune a producătorilor de medicamente din România
  • Cercetare și inovare în principalele specializări ale medicinei dentare
  • Strategia de vaccinare anti-COVID-19
  • Investiţii în sistemul de sănătate
  • Viitorul sistemului de asigurări pivate de sănătate

Vorbitori

Diana Loreta Păun, Consilier Prezidențial, Departamentul Sănătate Publică, Administraţia Prezidenţială

Dr. Ionuț Leahu, Fondator și CEO, Clinicile Dr. Leahu

Luca Militello, CEO, Grupul Monza România

Ana Gavrilă, Retail Pharma Director, HTSS

Dumitru Lupuleasa, Președinte, Colegiul Farmaciştilor din România

Dan Zaharescu, Director Executiv, Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM)

Virgil Profeanu, CEO și fondator VEGO HOLDING

Oana Stan, Director Adjunct, Direcția Subscriere Corporate Non-Auto, OMNIASIG Vienna Insurance Group

Cristian Hotoboc, Preşedinte, Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private (PALMED)

Reprezentanți ai principalelor companii din medicină și farmacie, ai asociațiilor patronale și profesionale din sectorul de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here