UPDATE. Un nou anunț al ministrului. Drulă, mesaj dur la adresa directorilor din Transporturi: „Nu mă feresc să fac schimbări”

0

Noul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, nici bine nu a început mandatul ci a început cu amenințările. La întâlnirea de astăzi pe care a avut-o cu conducerile direcțiilor din cadrul Ministerului și managerii unităților aflate în subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii – MTI, Drulă a ținut să le spună “subordanților” că nu se ferește să facă schimbări și reforme.

UPDATE: Ministrul Transporturilor a anunțat în urmă cu puțin timp ridicarea restricției de viteză pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva.

CNAIR împreună cu Poliția Rutieră au luat decizia ca restricțiile de viteză, de 80 km/h de pe Autostrada Lugoj – Deva, Lot 3, Km 56+220 – Km 77+361, între nodul Ilia și nodul Holdea, să fie ridicate de astăzi 30.12.2020, începând cu ora 18:00, a anunțat CNAIR într-un comunicat.

Reamintim faptul că traficul rutier a fost deschis circulației pe acest sector de autostradă cu restricții de viteză în urmă cu un an zi câteva zile.

Ce mesaj le-a transmis Drulă directorilor din subordine

Discuțiile au vizat aspecte ce țin de activitățile desfășurate la nivelul direcțiilor MTI și al companiilor, precum și acțiunile și măsurile ce vor fi luate în următoarea perioadă pentru desfășurarea în bune condiții a activității la nivelul Ministerului și a unităților aflate în subordinea acestuia, se arată într-un comunicat remis de instituția păstorită de noul ministru Cătălin Drulă.

”De la bun început vreau să vă transmit că aveți în mine un partener. De aceea v-am convocat astăzi să discutăm cum putem să eficientizăm și să profesionalizăm activitatea la nivelul structurilor sau companiilor pe care le conduceți”, a spus ministrul de resort la debutul ședinței.

Cine nu muncește pleacă acasă

Potrivit ministrului, există persoane în minister sau în cadrul companiilor care vin la birou doar să aibă de unde pleca acasa.

“Este foarte clar pentru toată lumea că din păcate la nivelul fiecărei structuri există persoane care și-au făcut un obicei din a veni la serviciu doar pentru a avea de unde pleca acasă. Aceste persoane dacă nu înțeleg că sunt aici să presteze o muncă în folosul oamenilor și să aducă un plus de valoare echipei, fie ca sunt la Minister, fie că sunt la companii, este cazul să se gândească la schimbarea locului de muncă”, a spus Drulă, cu mențiunea că “nu mă feresc să fac schimbări și nu mă feresc de reforme”.

În încheiere, ministrul Transporturilor i-a asigurat pe directorii companiilor că activitatea acestora “trebuie să fie bazată  pe profesionalism, asumarea responsabilității și transparență. Cei care pot să respecte aceste principii sunt bineveniți în echipa mea. Vreau progrese și vreau să livrăm românilor lucruri concrete”.           

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here