Alte vedete de la Pro Tv, infectate cu coronavirus

0

Un celebru prezentator de televiziune, ale cărui emisiuni au fost mereu în topul celor urmărite de români, a confirmat sâmbătă că a fost infectat cu noul coronavirus.

Este vorba de Andi Moisescu, simpaticul prezentator de la Pro Tv, care a anunţat că a fost testat pozitiv, în contextul în care el ar fi trebuit să participe şi în juriul de la emisiunea „Românii au talent”.

„La sfârşitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la COVID-19, aşa că m-am izolat şi voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, şi peste această provocare!”, a declarat Andi Moisescu pentru Ştirile ProTV.

De asemenea, Codin Maticiuc, din juriul emisiunii „Masked Singer”, de la acelaşi post de televiziune, a fost confirmat pozitiv, precum şi iubita sa şi copiii.

„Nu, nu este o glumă macabră de Valentine’s Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape că regret acum că n-am fost deloc la LOFT vara asta… Anyway, haideţi că vă spun de la început. Suntem bolnavi toţi din casă, eu, iubita şi copiii. Simptome nu prea avem, cum nu prea avem nici gust, nici miros. Duminica trecută am observat asta şi m-am gândit că e posibil să am coronavirus. De trei zile eram înfundat, dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară. Luni m-am programat la test. (…) Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc că părinţii mei şi ai ei nu au fost infectaţi. Alt noroc este că am prins varianta de bogaţi: fără gust şi miros şi cam atât. Fără alte simptome care să ne supere. Doamne ajută!”, a scris Maticiuc pe Facebook (sursa foto).

Şi prezentatoarea Ştirilor Pro Tv de seară, binecunoscuta Andreea Esca, a avut COVID-19 recent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here