ANUNȚ pentru PESCARI! Ministrul Agriculturii aduce clarificări noului regulament privind activitatea de pescuit recreativ sportiv

0

Noul regulament impus pescarilor si administratorilor de amenajări piscicole, prin care este interzis consumul de alcool și grătarul pe bălți, a încins spiritele pe rețele de socializare. Astăzi, de la ora 12:00, minstrul Agriculturii va aduce clarificări în ceea ce privește noile reguli.

Conform unui anunț al Ministerului Agriculturii, de la ora 12:00, ministrul Adrian Oros va susține un briefing de presă privind noile reglementări în activitatea de pescuit recreativ sportiv.

Conform sursei citate, ministrul va oferi detalii și despre sprijinul pentru crescătorii de ovine.

Evenimentul poate fi urmărit LIVE pe pagina de Facebook a instituției.

Ordinul care a încins spiritele. Ce reguli DURE au fost impuse

Printr-un ordin comun al miniștrilor Agriculturii și cel al Sănătății, publicat, marți, în Monitorul Oficial, a fost implementat un nou regulament pentru pescari, iar cei care vor încălca regulile vor fi sancționați cu amenzi.

Conform Ordinului, citat de piatapresei.ro, pescarii trebuie să păstreze o distanță de 10 metri între ei, nu au voie să socializeze, să facă grătar sau să consume băuturi alcoolice. De asemenea, la intrarea pe baltă se va face triaj epidemiologic.

Mai multe detalii puteți citi aici:
Noi reguli pentru pescari: Nu au voie să socializeze, să consume alcool și să facă grătar – DOCUMENT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here