Se prelungește starea de urgență. Cât mai stăm în casă. Iohannis: Stați acasă, ca să nu ajungeți pe un pat de spital

0

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat astăzi că se impune prelungirea stării de urgență. Șeful statului consideră că nu există semne de încetinire a epidemiei, iar „numărul persoanelor infectate și decesele provocate cresc zilnic intr-un ritm altert”.

ACTUALIZARE: Președintele Klaus Iohannis a anunțat, astăzi, prelungirea stării de urgență pe teritoriul României pentru încă 30 de zile. Șeful statului consideră că nu există semne de încetinire a epidemiei, iar „numărul persoanelor infectate și decesele provocate cresc zilnic intr-un ritm altert”.

___________________________________________________________

Președintele Klaus IOhannis ar putea să emită astăzi decretul de prelungire a stării de urgență cu încă 30 de zile, așa cum anunța săptămâna trecută.

„Sunt lucruri care se mișcă. Va fi nevoie de prelungirea stării de urgență. Am solicitat guvernului să vină cu propuneri, să fie incluse în acest decret. La începutul săptămânii viitoare voi emite un un nou decret care va prelungi starea de urgență cu încă o lună de zile. Această perioadă este absolut necesară pentru a ține evoluția epidemiei sub control”, a spus șeful statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here