Primăria Sectorului 6 sprijină persoanele aflate în regim de autoizolare la domiciliu

0

În vederea prevenirii răspândirii infecţiei cu CoVid – 19, Primăria Sectorului 6, prin Directia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, procedează zilnic la contactarea tuturor gospodăriilor în care se găsesc persoane autoizolate la domiciliu, pentru a le anunţa despre programarea ridicării gunoiului, a distribuirii dezinfectanţilor și a informării cu privire la procedurile de dezinfectare.

De asemenea, la domiciliul persoanelor autoizolate se deplasează echipe special desemnate şi protejate corespunzător, pentru a distribui alimente, apă şi produse igienico-sanitare. Aceleaşi echipe oferă consultanţă şi suport emoţional persoanelor autoizolate care au solicitat acest tip de sprijin.

“Îi rog pe membrii comunității, aflați în regim de autoizolare la domiciliu, să respecte cu stricteţe procedurile indicate de autorități. Noi, în Sectorul 6, suntem la dispoziția locuitorilor pentru problemele medicale pe care doresc să le semnaleze și intervenim cu promptitudine la fiecare apel”, a spus primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.   

 

Până astăzi, 19 martie 2020, în evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 sunt 52 de gospodării, cu un număr de 129 persoane aflate în regim de autoizolare. Dintre acestea, un număr de 7 gospodării, cu un total de 16 persoane, au solicitat şi au primit pachete cu alimente şi apă. Către toate gospodăriile au fost livrați saci de gunoi menajer şi dezinfectanţi. 

Persoanele din Sectorul 6 aflate în regim de autoizolare la domiciliu ne pot apela la numărul de telefon 031.9593, care funcţionează de luni până vineri, în intervalul 08.00 – 20.00, iar sâmbăta și duminica, în intervalul 08.00 – 14.00, sau ne pot contacta pentru probleme urgente la numărul de telefon 0731.624.849, care funcţionează non-stop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here