Gruia Stoica: Cerem Guvernului să ne dea voie să ajutăm!

0

Omul de afaceri Gruia Stoica, președintele Grupului Grampet, lansează un apel către Guvernul României ca, în aceste momente de criză, să facă „o derogare și să permită tuturor companiilor și ONG-urilor, pe perioada situației de urgență să importe materiale medicale absolut necesare în această situație, respectiv – aparate de testat, ventilatoare, teste, măști, combinezoane”. 

Argumentul lui Stoica este acela că datorită relațiilor comerciale pe care le au, produsele ar putea fi achiziționate la prețuri reale.

„Pentru că vrem să ajutăm, solicit 𝐆𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢 în aceste momente în care răspândirea virusului crește exponențial, să facă o derogare și să permită tuturor companiilor și ONG-urilor, 𝗽𝗲 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗮𝗱𝗮 𝘀𝗶𝘁𝘂𝗮𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝗱𝗲 𝘂𝗿𝗴𝗲𝗻𝘁𝗮̆, 𝘀𝗮̆ 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲 𝗺𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹𝗲 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹𝗲 absolut necesare în această situație, respectiv – aparate de testat, ventilatoare, teste, măști, combinezoane. Datorită relațiilor noastre comerciale, avem posibilitatea să achiziționăm produsele la 𝗽𝗿𝗲𝘁̦𝘂𝗿𝗶 𝗿𝗲𝗮𝗹𝗲 și să le aducem rapid în țară, însă nu putem face acest lucru, deoarece prin natura activitații noastre, 𝗻𝘂 𝗱𝗲𝘁̦𝗶𝗻𝗲𝗺 𝗹𝗶𝗰𝗲𝗻𝘁̦𝗮̆ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝘂𝗹 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝗼𝗿𝗮. Acțiunea are un 𝘀𝗰𝗼𝗽 𝘀𝘁𝗿𝗶𝗰𝘁 𝘂𝗺𝗮𝗻𝗶𝘁𝗮𝗿 în sensul de a fi alături de populație și unitățile medicale, în special de medicii și personalul medical care duc lupta în prima linie cu COVID-19. Nu cerem 𝗻𝗶𝗰𝗶𝗼 𝗳𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗳𝗶𝘀𝗰𝗮𝗹𝗮̆ pentru aceste importuri, ba dimpotrivă, vom continua și vom face tot posibilul să plătim taxele și să ne onorăm toate obligațiile către stat, dar dați-ne voie să ne ajutăm semenii 𝗔𝗖𝗨𝗠!

Aș vrea să nu uităm că înainte de a fi medici, polițiști, ingineri, economiști, antreprenori, suntem 𝗢𝗔𝗠𝗘𝗡𝗜 iar acest virus ne demonstrează cât de firavi suntem și că nu alege pe cine să lovească în funcție de statut. Doar 𝗜̂𝗠𝗣𝗥𝗘𝗨𝗡𝗔̆ putem limita răspândirea și efectele acestui virus, astfel încât să putem trece cu bine peste această încercare”, a scris Gruia Stoica pe pagina sa de Facebook.

Grupul Grampet este cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat din România şi Europa de Sud-Est. Structura sa de 16 companii acoperă în mod strategic întregul lanţ de soluții și produse de transport feroviar, oferind clienţilor săi o experienţă integrată la cel mai înalt nivel de competență: servicii de transport feroviar marfă, construcţii, reparaţii şi modernizarea materialului rulant, producția de piese de schimb, închiriere de material rulant, transbordarea mărfurilor, servicii logistice, precum și soluţii inovatoare de IT pentru operatorii feroviari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here