De ce nu a mai mers sistemul în care angajații sunt înregistrați. Violeta Alexandru dă vina pe PSD. Care este defapt adevărul

0

Violeta Alexandru a acuzat că blocajul de astăzi din portalul REGES a fost din cauza PSD care știa, dar n-a făcut nimic. Inspecția Muncii vine cu precizări esențiale în acest război politic, precizări care arată că a fost o situație total neașteptată.

O defectiune la SRI sau STS

Numai ca, surse din cadrul Inspectiei Muncii spun ca Violeta Alexandru risca sa se faca de ras. „Aplicația merge, doar ca a avut STS o problema de bandă de comunicații și a ars un server de la SRI

”Vă facem cunoscut că astăzi, 2 decembrie 2019, începând cu ora 10, funcționarea portalului REGES a fost întreruptă din motive tehnice, independente de atribuțiile ce revin Inspecției Muncii în asigurarea funcționării optime a acestei aplicații.

Nefiind o problemă tehnică generată de aplicație, ci o disfuncționalitate de comunicații de date, care a survenit neașteptat, nu a fost posibilă publicarea unui anunț prin care să avertizăm utilizatorii în legătură cu această situație. În prezent se lucrează la remedierea problemei, vom reveni cu informații în momentul remedierii.

Intervalul în care aplicația REGES nu a funcționat este consemnată oficial, iar lipsa înregistrărilor care ar fi trebuit operate în acest interval nu va constitui motiv de sancționare.” a anunțat Inspecția Muncii. 

Violeta Alexandru dă vina pe PSD

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, în același context, se plângea pe Facebook despre greua moștenire lăsată de PSD, însă, așa cum precizează reprezentanții Inspecției Muncii, a fost o problemă neașteptată, TEHNICĂ, o disfuncționalitate de comunicații de date, nu o disfuncționalitate din motive politice. 

Violeta Alexandru a scris, pe Facebook, că problemele se cunoșteau, însă acuză că nu s-a făcut nimic în ultimii ani, fiind preferate acțiunile electorale, acuzând greaua moștenire de la PSD, la sfârșit de an.  

Mesajul său este puternic diferit față de cel dat de Inspecția Muncii, care spune că ”a survenit neașteptat”, deci, nu se cunoștea de mult timp problema, ca să fie ignorată din motive electorale, ci a fost o problemă ce nu putea fi anticipată.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here