Poliția și procurorii își bat joc de cazul Luiza Melencu. S-au trezit acum că Dincă avea un complice. Omu era ars pe mâini atunci, dar nimeni nu l-a întrebat nimic

0

Bărbatul acuzat că a violat-o, împreună cu Gheorghe Dincă, pe Luiza Melencu, ajunge astăzi în fața judecătorilor de la Tribunalul Capitalei. Procurorii cer arestarea preventivă a individului. Acesta lucra cu ziua la Dincă și l-a surprins când a adus-o acasă pe fata răpită, potrivit DIICOT. Atunci i-ar fi cerut să-i permită și lui să întrețină relații sexuale cu ea. 

La 4 luni de la izbucnirea scandalului Caracal și la mai bine de jumătate de an de când Gheorghe Dincă a răpit-o pe Luiza Melencu, procurorii au făcut o descoperire șocantă. Un al doilea bărbat ar fi violat-o pe tănără.

Bărbatul de 46 de ani  făcea parte din cercul de cunoștințe ale lui Gheorghe Dincă și îl ajuta pe acesta ocazional, la diferite munci in gospodarie.

Ar fi vorba de bărbatul cu brațele arse, despre care presa scria încă de acum două luni că ar fi complicele lui Dincă. 

Vecin cu  Gheorghe Dincă, bărbatul prezenta, în iulie, arsuri suspecte pe mâini și mulți se întrebau atunci  dacă nu cumva a participat la arderea vreunui cadavru în curtea „casei ororilor”.

Presa relata că acesta era bun prieten cu Dincă, și chiar ar fi dormit în casa unde fuseseră sechestrate fetele. 

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat, miercuri, că a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reținut, cât și Dincă, au violat-o pe tânără. Potrivit DIICOT, urmele de salivă au fost găsite în casa lui Gheorghe Dincă, iar ADN-ul a confirmat că acestea îi aparțin celui arestat miercuri. Acesta este acuzat de viol în formă agravată asupra Luizei Melencu.

Bărbatul a fost arestat miercuri după ce Dincă a mărturisit că  ar fi participat la răpirea Luizei Melencu și chiar a violat-o, cu permisiunea sa.

El făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă, „este e o persoană fără ocupație, fără pregătire, fără venituri, fără domiciliu stabil, e necăsătorit, nu are copii și e cunoscut ca și consumator de băuturi alcoolice”, potrivit descrierii făcute, miercuri, de adjunctul DIICOT. 

Acesta a fost retinut pentru 24 de ore, iar joi va ajunge in fata judecatorilor. Procurorii cer arestarea acestuia pentru urmatoarele 30 de zile. 

DIICOT, despre crimele de la Caracal: Luiza Melencu, violată și de alt bărbat. COMPLICELE lui Dincă, reținut

Mama Luizei, declarație-șoc: „Are declarația la dosar. E vecin cu Dincă. L-am mai văzut”

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, spune că este posibil să îl știe pe cel suspectat de DIICOT.

„Persoana asta de 46 de ani are declarația la dosar. Noi ieri am văzut dosarul, dar nu știu cât poate fi de adevărat. (…) Într-adevăr, scrie omul ars, cum îl cheamă… (…) E vecin cu Dincă, da. L-am mai văzut. Nici nu știu cum să spun… Acesta e un om care bea, nu știu cât poate fi de adevărat. Probabil cineva l-a forțat, nu știu. Fane, Fane îl cheamă”, a declarat Monica Melencu..

Mama Luizei Melencu îl cunoaște pe bărbatul acuzat că i-ar fi violat fiica! Reacția incredibilă a acesteia

Mai mult, identitatea bărbatului a fost dezvăluită în urmă cu aproape trei luni chiar de fostul șef Anti-mafia Felix Bănilă într-o declarație de presă pe marginea cazului crimelor de la Caracal.

După 40 de zile de cercetări în acest caz, fostul șef DIICOT anunța că Gheorghe Dincă ar putea avea complici și că este cercetată o persoană în acest sens. 

Este vorba despre un bărbat pe nume Ștefan Risipiceanu, de 46 de ani, care făcea parte din anturajul lui Dincă. S-au început atunci expertize genetice asupra bărbatului .

„Tot în 7 august 2019, s-a dispus specialiștilor din Institutul Național de Criminalistică stabilirea profilului genetic al unei persoane din anturajul inculpatului, Risipiceanu Ștefan, și compararea profilului genetic determinat al acestuia, precum și a profilelor genetice ale inculpatului și victimelor cu profilele genetice rezultate din examinarea firelor de păr, a urmelor de contact și a mai multor obiecte purtătoare de urme, ridicate din casa și autoturismul inculpatului”, declara pe 6 septembrie Felix Bănilă. 

Felix Bănilă anunța tot atunci că în același dosar a fost extinsă urmărirea penală și pe numele soției monstrului din Caracal, Elena Dincă.

Bărbatul ars pe mâini, posibil complice al „monstrului de la Caracal”

Alexandra Mihaela Măceșanu (n. 15 septembrie 2003), 15 ani, și Mihaela Luiza Melencu (n. 2 decembrie 2000), de 18 ani,  sunt cele două fete dispărute în acest an din zona orașului Caracal.

Luiza Melencu a dispărut în data de 14 aprilie, iar Alexandra Măceșanu pe 24 iulie. 

Gheorghe DIncă a fost arestat după două zile de la dispariția Alexandrei și la 19 ore după ce fata de 15 ani apelase serviciul de urgență 112.

Alexandra a sunat pe 25 iulie 2019, la ora 11:05, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. După apelul fetei, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla Alexandra, dar a reușit acest lucru abia în cursul nopții următoare și a intrat în casa lu iDincă abia la ora 6.00 dimineața. pe 26 iulie, la 19 ore după apelul Alexandrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here