Sector 6. Înscrierile la cursurile gratuite pentru copii, pe ultima sută de metri

0

Dragi părinți, nu ratați ultima șansă de a-i înscrie pe cei mici la cursurile gratuite, organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6. Acestea vor debuta la 1 octombrie 2019 în incinta Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală ,,Conacul Golescu Grant” (Aleea Țibleș, nr 64).

Mulți copii și-au ales deja cursurile și activitățile preferate așa că, dacă nu ați reușit să completați cererea de înscriere, nu așteptați să treacă vara fără a le pregăti celor mici activitățile de toamnă. Cursurile la care mai sunt locuri libere sunt următoarele:

Dans – pentru copii cu vârste cuprinse între 4-18 ani, 64 locuri;
Șah – pentru copii cu vârste cuprinse între 6-18 ani, 36 locuri;
Karate – pentru copii cu vârste cuprinse între 5-18 ani, 47 locuri;
Pictură – pentru copii cu vârste cuprinse între 6-18 ani, 56 locuri;
Actorie – pentru copii cu vârste cuprinse între 8-18 ani, 16 locuri;
Matematică distractivă – pentru copii cu vârste cuprinse între 11-14 ani, 29 locuri;

Cursurile, organizate la inițiativa Primăriei Sectorului 6, folosesc metode de predare interactive, fără teme pentru acasă și fără catalog.

Înscrierile se pot face până pe 30 august

„An de an, peste 1000 de copii şi adolescenţi din Sectorul 6 îşi descoperă sau îşi perfecţionează aptitudinile, privind mai încrezători spre viitor. Suntem o administrație modernă și ținem cont de tot ceea ce îi impulsionează pe tineri să își lărgească spectrul de cunoștințe”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Înscrierile se mai pot face până vineri, 30 august 2019, iar cererile trebuie depuse la secretariatul din Aleea Țibleș nr. 64, Sector 6, de luni până vineri, între orele 10.00-18.00. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0376.20.33.09 sau la adresa de email: palatulcopiilor6@dgaspc6.com.

Actele necesare pentru înscriere

Cerere înscriere (tipizat);

Declaraţie consimţământ date personale (tipizat);

Copie certificat naştere copil;

Copii cărţi identitate ambii părinţi/tutori;

Hotărârea de încredinţare a minorului (dacă este cazul)

Adeverinţă medicală pentru activităţile sportive (ex: karate, dans).

Cererile vor fi înregistrate în ordinea depunerii, prioritate având copiii din sistemul de protecţie, precum şi copiii care nu au mai urmat în anii trecuţi respectivul curs.

Pot urma maxim două activităţi copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani, ai căror părinţi au domiciliul legal sau viza de reşedinţă pe raza Sectorului 6, precum şi tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 26 ani, dacă sunt beneficiari ai sistemului de protecţie.

În anii trecuți, peste 2500 de copii au urmat cursurile gratuite, iar cei mai talentați au participat la diferite competiții, unde au demonstrat din plin că talentul, pasiunea și priceperea sunt valorificate și apreciate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here