Exclusiv. PSD se teme de candidații de stânga. Onțanu, numele rostit în ședința social-democraților. Partidul ADER își lansează duminică candidatul la președinție

0

Ședință secretă în miez de noapte la PSD. Tema: candidatul la prezidențiale. Potrivit surselor piațapresei.ro, social-democrații se grăbesc să anunțe candidatul și se tem de partidele care au anunțat că vor avea candidați de stânga și că vizează atragerea de partea lor a alegătorilor din bazinul electoral al PSD-ului. Unul dintre numele rostite în cadrul întâlnirii a fost Neculai Onțanu, cel care a reușit să aibă 50.000 de membrii.

Potrivit surselor noastre, PSD va anunța candidatul în următoarea perioadă, de teamă să nu întârzie cu campania electorală și să nu mai piardă alegători.

De ce se teme PSD și partidul ADER

ADER este un partid național de centru stânga, cu valori social-democrate și progresiste, preocupat de o politică socială echilibrată. Doctrina ADER este fundamentată pe principii ca: dreptate socială, libertate, echitate, justiție, șanse egale pentru toți, solidaritate.

În numai un an de la apariția sa, Partidul ADER are un număr de peste 50.000 de membri. 

„Avem 30 de organizații județene, 6 organizații în sectoarele din București și organizații în plină dezvoltare în Italia, Spania, Marea Britanie, Germania Austria, Belgia, Republica Moldova și altele în construcție, acolo unde sunt comunități mari de români.  Și pentru noi a fost o frumoasă surpriză”, a declarat Neculai Onțanu, care a explicat că alegătorii PSD nu se mai regăsesc în politica dusă de social-democrați și că alternativa este partidul ADER.

Candidatul partidului ADER la alegerile prezidențiale va fi lansat duminică, 21 iulie, la sala studio a Teatrului Național. Anteprenorul Andrei Stoican, cel care va candida din partea partidului ADER, va face tandem președinte-premier cu tânăra care studiază la Londra, Monica Ariton- o voce puternică în Diaspora.

Andrei Stoican, candidat ADER la alegerile prezidentiale

ADER, alternativa alegătorilor PSD

ADER -ul lui Onțanu își propune să contribuie la dezvoltarea economică şi socială a ţării, a conştiinţei civice a fiecăruia dintre cetăţenii români; să promoveze politici publice care au în vedere asigurarea sănătăţii populaţiei; să militeze pentru promovarea de politici publice care să ducă la creşterea calităţii învăţământului românesc prin investiţii importante în resursele umane şi în infrastructura educaţională din mediul preşcolar, şcolar, preuniversitar sau învăţământul superior de stat; să promoveze dezvoltarea valorilor democraţiei şi a statului de drept şi independenţa justiţiei.

„Partidul ADER doreşte să contribuie împreună cu alte forţe politice responsabile la diminuarea urii, vrajbei şi discordiei din societatea românească. Noi înţelegem că într-o stare de ură şi vrajbă nu putem construi nimic semnificativ. Marile proiecte naţionale au fost posibile atunci când românii au fost uniţi. Credem că unii au acest interes, să fim dezbinaţi, să nu progresăm. Unele din partide îşi fac dintr-o astfel de politică un obiectiv, încercând să manipuleze populaţia, considerând că o escaladare a conflictelor sociale şi a atitudinilor agresive le fac mai atractive şi interesante pentru populaţie. Populaţia nu mai poate fi astăzi amăgită. Înţelege că agresivitatea politică de cele mai multe ori e sinonimă cu incompetenţa şi demagogia”, a declarat președintele partidului ADER, Neculai Onțanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here