Congres PSD. Gunoie lăsate pe jos în Sala Palatului, huiduieli și ceartă până aproape de bătaie între lideri

0

Marian Oprișan, tremurând de nervi după ce a fost huiduit în Sala Palatului în momentul în care a vrut să ia cuvântul, l-a căutat pe Mihai Fifor să se răzbune. Fifor îl felicitase pe unul dintre cei care l-a huiduit pe Oprișan, spunându-i „Bravo!” și bătându-l pe umăr.

Baronul de Vrancea a stat o jumătate de oră de vorbă cu jurnaliștii, să își verse năduful, acuzându-l pe Paul Stănescu că a orchestrat această lovitură la adresa lui și a aflat că Fifor s-a bucurat de ceea ce i s-a întâmplat.

Văzându-l pe noul secretar general al PSD pe hol, s-a repezit la el să îi ceară socoteală. Panicat, Fifor i-a spus:  „Nu e adevărat, Mariane!”.

Sala Palatului, plină de gunoaie

PSD și-a ales astăzi noua conducere, într-un congres care a durat ore întregi, la Sala Palatului. Delegații social-democrați și-au ales președintele, președintele executiv și secretarul general al partidului, iar în urma lor sala a rămas plină de gunoaie.

Congresul extraordinar al PSD a început la ora 11:00, la Sala Palatului. Aproximativ 4.000 de delegați ai formațiunii au validat, de asemenea, noul statut și proiectul politic al formațiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here