A fost condamnat că a furat milioane de euro, bani publici. Ce a făcut Radu Mazăre cu banii și cum vrea să fenteze plata prejudiciului prin căsătorie

0
Primarul Constantei, Radu Mazăre, care il interpreteaza pe Ramses al II-lea, participa la carnavalul de la Mamaia, sambata, 30 august 2014. Primarul Radu Mazăre sustine că ultima editie a carnavalului Mamaia din acest an, când edilul l-a interpretat pe Ramses al II-lea, a fost cea mai complexă si mai spectaculoasă de până acum, una de la care nu au lipsit luptele, animalele si fetele frumoase. CRISTI CIMPOES / MEDIAFAX FOTO

Radu Mazăre are în Madagascar un complex de bungalouri amplasate lângă plajă, în Andovokonko Bay, Antsiranana, Madagascar, cu două suite exclusiviste, restaurant cu specific local, mâncărurile fiind gătite din alimente organice, crescute de localnici, dar și un bar&lounge. 


Se zvoneşte că nunta ar fi un tertip prin care fostul edil al Constanței, Radu Mazăre,  încearcă să-şi păstreze averea din Madagascar, scrie Spynews.

Radu Mazăre, condamnat la 9 ani şi 10 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale, este acuzat şi de luare de mită şi fals în declaraţii. În acest proces este cercetat şi fratele lui şi vizează construirea unor locuinţe sociale.

Autorităţile încearcă să recupereze o parte din prejudiciu şi se suspectează că Radu Mazăre şi Roxana fac nuntă pentru a-i putea salva averea.

Cununia are loc la 12 zile de la înregistrarea cererii la Starea Civilă. Evenimentul se va desfăşura la Sectorul „Vizite” al Penitenciarului Rahova, cunoscut ca „vorbitorul penitenciarului”. La ceremonie vor participa ambele familii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here